Minőségirányítás

Az alábbi linkeken közvetlenül letölthetőek a MAGTÁR Kft. ISO 9001:2015 tanúsítványai:

Magyar nyelvű ISO 9001 tanúsítvány letöltése >>

Angol nyelvű ISO 9001 tanúsítvány letöltése >>

Cégünk, a MAGTÁR Kft. idén is sikeresen teljesítette az ISO 9001:2015 tanúsítvány megszerzéséhez szükséges feltételeket.

2027-ig érvényes tanúsítvánnyal rendelkezünk

A tanúsítványt először 2021-ben szerezte meg vállalatunk és idén ismét megújítottuk, hiszen társaságunk számára kiemelten fontos partnereink magas színvonalú kiszolgálása, és az ezt a célt szolgáló hatékonyan működtetett minőségirányítási rendszer kialakítása. A rendszerszemléletű irányításból adódóan a szervezetünk működése szabályozott, a tevékenységek átláthatóak, a felelősség- és hatáskörök egyértelműek minden érdekelt fél számára.

Ügyfeleink bizalma és elégedettsége kiemelt prioritás számunkra, ezért döntöttünk úgy, hogy bevezetjük és folyamatosan fejlesztjük az ISO 9001 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszerünket. Ennek köszönhetően képesek vagyunk munkánk hatékonyságát folyamatosan ellenőrizni és javítani, ezáltal folyamatosan magas színvonalú, minőségi szolgáltatásokat biztosítani ügyfeleink számára. Ez a nemzetközileg elismert minősítés biztosítékot nyújt arra, hogy a MAGTÁR Kft. mindenkor a partnerei elégedettségét és a magas szolgáltatási színvonalat helyezi előtérbe.

Tanúsító szervezet: CERTOP Termék- és Rendszertanúsító Kft.