4 KEREKŰ ÖNTÖZŐKONZOL R50-R76

Briggs 4 kerekű öntözőkonzol R50-R76

– a mezőgazdaságok és kertészetek számára

 

A szerkezeti szélesség 50 és 76 méter között változik, a Briggs négykerekű konzolai hatékonyak, szívósak, megbízhatóak és meglepően sokoldalúak. Világszerte több mint 2000 db megvalósult projekt igazolja ezt.

Az öntözött szélesség 50 m -től 96 m -ig terjed, attól függően, hogy a berendezés rendelkezik-e végszórófejjel.

Mindegyik kivitel könnyen kezelhető, egy kezelő néhány perc alatt képes összezárni a szállításhoz, és szinte bármilyen típusú és méretű öntöződobbal működtethető.

A hatékonyság a kulcs

  • Az egységes cseppképzésű nyomásszabályozott szórófejek egyenletesebb termést biztosítanak a végszórófejes rendszerekhez képest.
  • A Briggs öntözőkonzol használatával akár több mint 20% vizet takaríthat meg a végszórófejes rendszerekhez képest.
  • Megnövelt vízhozamok gyorsabb behúzást tesznek lehetővé, ezáltal a nagy területek rövid időn belüli beöntözhető válnak.
  • A szabályozott cseppméret csökkenti a talajkárokat. Nagyobb cseppképzésű szórófejek választhatók az elsodródás csökkentésére, míg finom cseppképzésű szórófejek használhatók apró magvas kiemelten igényes kultúrák öntözéséhez.
  • A kisebb cseppek által okozott becsapódás csökkenti a talajtakarást és a talajeróziót is.
  • Az alacsony nyomású működtetés csökkenti a szivattyúzási költségeket (kevesebb energia szükséges a szivattyú oldaláról), és kevésbé terheli a csővezetéket.

 

Kapcsolat

"*" a kötelező mezőket jelöli