Beinlich csévélődobok

Öntözőgépek – Németországban gyártva

 

Legyen szó sportpályáról, faiskoláról vagy gyümölcsösről, akár vetőmag előállításról, zöldségtermesztésről vagy nagy szántó területekről, például burgonya-, répa- vagy kukoricatáblákról: minden feladatra van megoldásunk!

A Beinlich öntöződobok négy sorozatával tökéletes megoldást nyújtunk minden alkalmazási területre: a Monsuntól, a Beinlich öntözőgépek zászlóshajójától a sokoldalú Primusig és a világ legnagyobb MB sorozatáig terjed. Minden géptípus különböző kivitelben és PE ​​csőméretben kapható, és különleges robusztusságuk jellemzi.

TERMÉKTÍPUSOK

Kérdése van? Keresse munkatársainkat!

Bármilyen rendszer üzembeállítását illetve korszerűsítését tűzzük ki célul –legyen az öntözőberendezés vagy hígtrágya technológia- elengedhetetlenül fontos az alapos, körültekintő tervezés. Csak így lehet biztosítani, hogy a végül megvásárolt technikával megbízható, hatékony munkát tudjunk végezni.

A Magtár Kft. öntözési üzletága ezért nem kizárólag a gépbeszerzésben áll partnerei rendelkezésére, hanem komplex szolgáltatási csomag keretén belül segít megtalálni a választ a felmerülő kérdésekre.

Kövesdi Ádám

Kiemelt ügyfélkapcsolatok

Telefon: +36-20/413-6973
Email: kovesdi.adam@magtarkft.hu

Darida Csaba

Projekt menedzser

Telefon: +36-20/513-6234
Email: darida.csaba@magtarkft.hu

Fazekas András

Öntözés-termékfelelős

Telefon: +36-20/807-7210
Email: fazekas.andras@magtarkft.hu

Szűcs Nóra

Kereskedelmi asszisztens

Telefon: +36-20/327-9016
Email: szucs.nora@magtarkft.hu

Kapcsolat

"*" a kötelező mezőket jelöli