Impresszum

Impresszum

AZ ÜZEMELTETŐ ADATAI

Az üzemeltető neve: MAGTÁR Termeltető Kereskedelmi Kft.

Az üzemeltető székhelye és számlázási címe: 5000 Szolnok, Kombájn u. 2.

Az üzemeltető telephelye: 4080 Hajdúnánás, Árpád u. 51.

Az üzemeltető cégjegyzékszáma: 16-09-000931

Az üzemeltető adószáma: 10265925-2-16

 

AZ ÜZEMELTETŐ ELÉRHETŐSÉGE

Telefon: +36 56 510-030

Fax: +36 56 510-036

E-mail: magtar@magtarkft.hu

 

 AZ ÜZEMELTETŐ WEBOLDALÁNAK TÁRHELYSZOLGÁLTATÓJA

A weboldal tárhelyszolgáltatója az Eyegager Kft. (székhely: 1026 Budapest, Orsó utca 53. II. em. 1, e-mail: hello@eyegager.com).

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat vagy más írott anyagokat a MAGTÁR Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A MAGTÁR Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalának böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

  • A MAGTÁR Kft. weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a MAGTÁR Kft. jogosult.
  • A MAGTÁR Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni vagy tárolni. A MAGTÁR Kft. azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
  • A MAGTÁR Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse. A MAGTÁR Kft. nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a MAGTÁR Kft. kifejezetten kizárja.
  • A MAGTÁR Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a MAGTÁR Kft. weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.