GPS üzletág

RAVEN GPS-ek a precíziós mezőgazdálkodásért

A Raven, mint GPS márka 1978 óta van jelen a precíziós mezőgazdasági piacon. A nagy múltú márka fejlesztői elkötelezettek abban, hogy a termékeik használatával csökkentésék a költségeket, biztosítsák a kontrollt a folyamatok felett és lehetőséget teremtsenek a magasabb hozamok elérésére a gazdaságokban. A CNH csoport tagjaként közvetlen gyári, európai kapcsolattal tudjuk biztosítani a GPS termékek teljes körű támogatását.

Milyen megoldásokat kínálunk?

KORMÁNYZÁSI MEGOLDÁSOK

A Raven DirecSteer egy elektromos meghajtású, automata kormányzási megoldás. Az elektromotor nyomatékos, mégis csendes működésű. Gépspecifikus beszerelő készlettel gyorsan és egyszerűen telepíthető a kormányoszlop köré, így egy gyorsan rendelkezésre álló robotkormány rendszert kínál a legtöbb márkájú erőgéphez.

Kínálatunkban megtalálhatóak még a hidraulika előkészítéses robotpilóta rendszer megoldások (meglévő gyári hidraulika, vagy utólagos márkafüggetlen hidraulikus beépítéssel szerelt megoldások).

VSN, az optikai vezérlésű kormányzási lehetőség. Segítségével kifejlett állományban is minimalizált taposási kárral végezhetjük el a szükséges műveleteket.

A munkagépkormányzásával tovább javíthatjuk az elvégeztt munka minőségét különleges talajviszonyokon, vagy nagyobb pontosságot igénylő zöldségkultúrákban is.

ÜGYFÉLÉLMÉNY központú fejlesztési szemlélet a kezelőfelületen

A CR7 és a CR12-es kezelőfelületek támogatják a személyre szabhatóságot, a könnyű beállítási lehetőségeket, az ISOBUS univerzális terminál megjelenítést, vagy akár az ISOBUS feladatvezérlést. A CR12-es képernyője osztható.

ADATKEZELÉS Slingshottal

A Slingshot magában foglalja azokat a szoftvereket és hardvereket a Ravennél, amelyekkel megvalósítható a gazdálkodás során keletkezett adatok rögzítése, átadása és fogadása, valamint komplex műveletirányítási felületként is szolgál. Legyen szó tervezésről (pl. kijuttatási tervek átadása), megvalósításról (pl. megvalósulási térképek), járműszinkronizációról, RTK jel biztosításáról, távoli számítógép diagnosztikáról, szoftver frissítésről, flotta menedzsmentről a Slingshotra mindig számíthat.

HÁLÓZATI RTK KORREKCIÓS SZOLGÁLTATÁS

Országos lefedettségű, legújabb technológiájú hálózati RTK szolgáltatást nyújtunk. Nemcsak a nálunk vásárolt GPS-es eszközökre, hanem bármely márkájú (Raven, TopCon, Trimble, Ag Leader) GPS-szel rendelkező előfizetőknek is.

Válogasson precíziós eszközeink, megoldásaink közül!

Hogyan lehet elindulni a precíziós gazdálkodással?

1. lépés: Hová akar eljutni az elkövetkezendő 5 évben precíziós gazdálkodással?

2. lépés: Ki lesz ennek a helyi felelőse, aki összefogja és végrehajtatja a lépéseket?

3. lépés: Milyen eszközök kellenek hozzá?

A Magtár GPS csapata az, aki a harmadik kérdéskörben segíteni tud!

 

Precíziós mezőgazdasági eszközök kiválasztásánál az alábbi szempontokat érdemes megfontolni:

  1. Különálló beruházásként kell kezelni minden mástól!
  2. Rendszer szemlélet szükséges, hogy az egyes megvásárolt eszközökkel a legszélesebb erő- , munkagép parkot lehessen lefedni (5 év múlva is jó legyen!).
  3. Lépésenként lehessen fejleszteni a rendszert, mert általában egy precíziós mezőgazdaság kialakítása 3-5 évet vesz igénybe.  Így a beruházásra szánt összeget is több, kisebb lépésben lehet végrehajtani.

Kapcsolat

"*" a kötelező mezőket jelöli