CÉGINFORMÁCIÓ

A Magtár Kft. immár 30 éve foglalkozik mezőgazdasági gépek forgalmazásával, pótalkatrész ellátással, valamint az értékesített gépek teljes körű szervizelésével. A Magtár Kft. 1989 óta ismert és elismert szolgáltató partnere a mezőgazdasági termelőknek.

A cég ügyfelei közé tartoznak a nagy és közepes méretű gazdaságok, valamint a családi gazdálkodók és az őstermelők is.

A Magtár Kft. továbbra is követi az eddigi jól bevált stratégiáját, amely szerint a szántóföldi növénytermesztés, szálas- és tömegtakarmány termesztés, öntözés és hígtrágyakezelés területen, egy széles termékpalettával, átfogó technikai és technológiai megoldásokkal áll partnerei rendelkezésére.

Célunk, hogy minden forgalmazott termékkategóriában, valamint szerviz és pótalkatrész-ellátásban a legmagasabb minőséget tudjuk biztosítani.

A Magtár Kft. stabil kapcsolatokat ápol mind a gazdálkodókkal, mint a beszállítóival.

A Magtár Kft. szolnoki székhelyén és hajdúnánási telephelyén színvonalas környezetben végezzük termékeink bemutatását, null-szervizelését, és pótalkatrész- ellátását.

Az ügyfélközpontúság jegyében infrastruktúránkat folyamatosan fejlesztjük, képzéseket, tanfolyamokat szervezünk.

A szerviz- és alkatrészellátásnak kiemelt fontosságot tulajdonítunk. Tudatában vagyunk annak, hogy a nagy teljesítményű mezőgazdasági gépek minden kieső munkaórája veszteség a gazdálkodók számára.

Ezt maximálisan szem előtt tartva, gyors és szakszerű szerviz- és alkatrész szolgáltatásunkkal igyekszünk a gépek állásidejét minimalizálni.

A gépek üzembe helyezését, garanciális és garancia időn túli javítását szakképzett szerelőink végzik. A nagyobb javításokat a szolnoki és hajdúnánási telephelyeinken végezzük, jól felszerelt javítóműhelyekben.

A leggyakrabban szükséges alkatrészeket azonnal biztosítani tudjuk alkatrészraktárunkból. Rendelés esetén akár egy napon belül a partnereink telephelyére tudjuk szállítani a szükséges alkatrészeket.

Bízunk benne, hogy kínálatunk és a szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, és Ön is hamarosan megtiszteli cégünket bizalmával.

Üdvözlettel:

Tóth János tulajdonos – ügyvezető

Mikó Sándor ügyvezető