Adatkezelés

ADATKEZELÉS Slingshottal

A Slingshot magában foglalja azokat a szoftvereket és hardvereket a Ravennél, amelyekkel megvalósítható a gazdálkodás során keletkezett adatok rögzítése, átadása és fogadása, valamint komplex műveletirányítási felületként is szolgál.

Legyen szó tervezésről (pl. kijuttatási tervek átadása), megvalósításról (pl. megvalósulási térképek), járműszinkronizációról, RTK jel biztosításáról, távoli számítógép diagnosztikáról, szoftver frissítésről, flotta menedzsmentről a Slingshotra mindig számíthat.

AFS Connect Telematics

AFS Connect ™ telematikai rendszer a globális helymeghatározó rendszereket és a mobil kommunikációs technológiát használja a gép helyének és azonnali teljesítményinformációinak fogadására. Az AFS Connect továbbfejlesztett szervizszintjén 40 és 80 gépi paraméter (a traktortól vagy a kombinált modelltől függően) figyelhető meg.

Ezek az adatok szigorúan az AFS Connect portálon belül helyezkednek el, minden percben frissülnek, és rugalmasan hozzáférhetők PC-n vagy mobil eszközökön keresztül. Az AFS 700-nál sokkal több adat áll rendelkezésre, mint például a határvonalak vagy a feladatadatok, stb. A Fájlátvitel funkció nem teszi szükségessé immár az USB-és adatgyűjtést. Az AFS Connect File Transfer világos áttekintést nyújt a gépparkból származó precíziós gazdálkodási adatkészletekről.
Milyen adatokhoz férhetünk hozzá, ízelítő:
– Hol van a gép?
– Mennyi üzemanyag van a gépben?
– Mennyi üzemóra van a gépben?
– Olaj hőmérséklet.
– Fordulatszám.
– Milyen táblával végzett?

További kérdés esetén keresse az iroda@magtargps.hu-t vagy a Magtár Kft. gépértékesítő kollégáit.

Kapcsolat

"*" a kötelező mezőket jelöli