Briggs öntözőkonzolok

Prémium minőségű öntözőkonzolok Angliából!

 

Rácsszerkezetes kialakításuknak köszönhetően az elérhető legstabilabb öntözőkonzolok világszerte. Nyomásszabályozott energia és víztakarékos Nelson szórófejekkel  1,5-2 bar belépő nyomáson üzemeltethetőek, akár 96m munkaszélességben is! A konzol teljes egészében tűzihorganyzott kivitel, hosszabb szériák esetén az utolsó szárnytagok rozsdamentes kialakításúak.

Opcióban elérhető hidraulikusan emelhető kivitel is, villanymotoros hidraulika szivattyúval, akkumulátorral és napelemmel szerelve, ahol az elérhető maximális szabad hasmagasság 3,1m a szórófejek alatt!

Egyszerű nyitás/zárási folyamat, valamint forgózsámoly a terep akadályok elkerülése érdekében.

TERMÉKTÍPUSOK

Kérdése van? Keresse munkatársainkat!

Bármilyen rendszer üzembeállítását illetve korszerűsítését tűzzük ki célul –legyen az öntözőberendezés vagy hígtrágya technológia- elengedhetetlenül fontos az alapos, körültekintő tervezés. Csak így lehet biztosítani, hogy a végül megvásárolt technikával megbízható, hatékony munkát tudjunk végezni.

A Magtár Kft. öntözési üzletága ezért nem kizárólag a gépbeszerzésben áll partnerei rendelkezésére, hanem komplex szolgáltatási csomag keretén belül segít megtalálni a választ a felmerülő kérdésekre.

Kövesdi Ádám

Kiemelt ügyfélkapcsolatok

Telefon: +36-20/413-6973
Email: kovesdi.adam@magtarkft.hu

Darida Csaba

Projekt menedzser

Telefon: +36-20/513-6234
Email: darida.csaba@magtarkft.hu

Fazekas András

Öntözés-termékfelelős

Telefon: +36-20/807-7210
Email: fazekas.andras@magtarkft.hu

Szűcs Nóra

Kereskedelmi asszisztens

Telefon: +36-20/327-9016
Email: szucs.nora@magtarkft.hu

Kapcsolat

"*" a kötelező mezőket jelöli