Euromacchine

Szivattyúk, szűrők

 

40 éves szivattyúgyártói tapasztalattal, az Euromacchine szakértői csapata lépésről lépésre követi Önt.

Az eredmény egy személyre szabott dízel/villanymotoros szivattyúegység lesz, amely képes megfelelni az elvárt áramlási igényeknek.

A cél egy innovatív és személyre szabott megoldás létrehozása mely optimalizált az elvárt munkaponthoz, ezzel csökkentve az üzemanyag/ teljesítmény igényt.

Az Euromacchine átvontatható dízelmotoros szivattyú egységek minden körülmény mellett képesek garantálni a maximális hatékonyságot és megbízhatóságot a mobilitásuk megtartásával. Valamennyi géposztály egyedi igényekre szabható az aktuális feladathoz méretezett, optimális teljesítménnyel. A Cornell szivattyúval szerelt egységeink új fejezetet nyitnak a teljesítmény és a hatékonyság terén: 200-1200 m³/h vízszállítást tudunk biztosítani 2-10 bar nyomás mellett, mely egyedülálló a piacon. A legnagyobb teljesítménnyel, melyre Partnereink nyugodtan rábízhatják magukat.

 

Kisebb teljesítmény szükségességénél Rovatti vagy Caprari szivattyúval szerelt egységek is rendelkezésre állnak.

Kérdése van? Keresse munkatársainkat!

Bármilyen rendszer üzembeállítását illetve korszerűsítését tűzzük ki célul –legyen az öntözőberendezés vagy hígtrágya technológia- elengedhetetlenül fontos az alapos, körültekintő tervezés. Csak így lehet biztosítani, hogy a végül megvásárolt technikával megbízható, hatékony munkát tudjunk végezni.

A Magtár Kft. öntözési üzletága ezért nem kizárólag a gépbeszerzésben áll partnerei rendelkezésére, hanem komplex szolgáltatási csomag keretén belül segít megtalálni a választ a felmerülő kérdésekre.

Kövesdi Ádám

Kiemelt ügyfélkapcsolatok

Telefon: +36-20/413-6973
Email: kovesdi.adam@magtarkft.hu

Darida Csaba

Projekt menedzser

Telefon: +36-20/513-6234
Email: darida.csaba@magtarkft.hu

Fazekas András

Öntözés-termékfelelős

Telefon: +36-20/807-7210
Email: fazekas.andras@magtarkft.hu

Szűcs Nóra

Kereskedelmi asszisztens

Telefon: +36-20/327-9016
Email: szucs.nora@magtarkft.hu

Kapcsolat

"*" a kötelező mezőket jelöli