Euromacchine Cornell dízelmotoros szivattyúegységek

Cornell szivattyú sorozat

 

A Cornell tiszta vizes centrifugálszivattyúi számos mezőgazdasági öntözési alkalmazásban megtalálhatók. Ezeket a szivattyúkat úgy tervezték, hogy osztályuk legjobb hatékonyságát biztosítsák (akár 87%!). Az üzemóráktól, az üzemanyagtól és a szükséges lóerőtől függően évente akár több ezer kw energiát takaríthat meg.

 

SUPERTANK – Légtelenítés egyszerűen

A dízelmotoros szivattyúegységek esetében elérhető Supertank opció egy olyan öntözési innováció, amely lehetővé teszi az egy- és többlépcsős centrifugál szivattyúk teljesen automatikus légtelenítését, ezzel a szívóág gyors és egyszerű feltöltését. Csupán pár másodperc szükséges a rendszer légtelenítéséhez és már indulhat is az öntözés! Ezzel az opcióval távindításra is alkalmas a berendezés.

Euromacchine exkluzív az európai piacon.

 

Cornell szivattyúk, RB, H & HH sorozatok, melyekkel nagy teljesítmény / hatékonyság érhető el, nagy térfogatáramok mellett akár magas nyomáson is,  jelentős üzemanyag megtakarítást eredményezve.

A különböző változatok nagymértékben testreszabhatók, és lehetővé teszik az ügyfél számára, hogy egyedi és személyre szabott terméket készítsen.

 

Specifikáció

 

  • Választható üzemanyag tartály méretek: 650/1000/1500 l
  • Szivattyú kapacitások: ~250-1200m3/h
  • Nyomástartományok: ~25-100m
  • Hangszigetelés: Silent verzió

Kapcsolat

"*" a kötelező mezőket jelöli