Lemken kultivátorok

A LEMKEN minden gazdaságmérethez és minden lóerőosztályhoz rendelkezik a megfelelő kultivátorral , a csatlakoztatott 2 soros kultivátoroktól a 7 méteres munkaszélességű vontatott 4 soros gépekig. A sok rendelkezésre álló megosztás lehetővé teszi a sekély tarlóművelést és a mélyebb talajművelést. Minden LEMKEN kultivátort úgy terveztek, hogy az egész területen eltömődés nélkül dolgozzon . Számos ötletes részlet segít az üzemanyag-fogyasztás csökkentésében.

 

Koralin 9

 

Két sor 510mm átmérőjű tárcsasor, ezt követően három sor lúdtalp művelőelem 30cm osztásban, rugós rögzítéssel. Henger, vagy pálcásborona lezáróegység. Kiváló tarlóhántó és tarlóápoló eszköz 6,6m és 8,4 méter munkaszélességgel.

Karat 10

 

A Karat 10 intenzív kultivátor fogai a vontatási tengelyre szimmetrikusan helyezkednek el, ami azt jelenti, hogy az új gép rendkívül könnyen húzható, és egyben intenzív keverést is garantál. Ezenkívül kisebb tapadást és oldalirányú húzást biztosít.

Karat 12

 

A négygerendelyes, félig függesztett Karat 12 kultivátor különösen nehéz talajokon és szántás nélküli talajművelésben hasznos. Elsajátítja az alkalmazási területeket a sekély tarlóműveléstől a nagy mennyiségű szerves anyag mély, intenzív bekeveréséig.

Kapcsolat

"*" a kötelező mezőket jelöli