ÖNTÖZŐDOBRA FELVEHETŐ KIVITEL R18-40 SZÉRIA

Briggs Öntöződobra felvehető kivitel R18-40 széria

Az R18, R24, R30 és R40 típusok a Briggs négykerekű konzoljaival megegyező magas követelményeknek megfelelően lettek tervezve és gyártva, lehetővé téve a 18-60 méteres munkaszélességet.

A könnyű kezelhetőség érdekében a konzol az öntöződobbal együtt szállítható, mely alap feltétele, hogy az öntöződob hidraulikus szórófejkocsi emeléssel legyen ellátva, és kellően stabil/ masszív legyen, hogy elbírja a konzol súlyát

Minden modell pontos és egyenletes vízeloszlást biztosít a legkülönfélébb körülmények között, a növényeknek megfelelő szabályozott cseppmérettel.

A konzolok alacsony nyomáson (0,6 – 4 bar) működnek, és 14-50m3/h vízmennyiség szükséges az üzemeltetésükhöz.

A hatékonyság a kulcs

  • Az egységes cseppképzésű nyomásszabályozott szórófejek egyenletesebb termést biztosítanak a végszórófejes rendszerekhez képest.
  • A Briggs öntözőkonzol használatával akár több mint 20% vizet takaríthat meg a végszórófejes rendszerekhez képest.
  • Megnövelt vízhozamok gyorsabb behúzást tesznek lehetővé, ezáltal a nagy területek rövid időn belüli beöntözhető válnak.
  • A szabályozott cseppméret csökkenti a talajkárokat. Nagyobb cseppképzésű szórófejek választhatók az elsodródás csökkentésére, míg finom cseppképzésű szórófejek használhatók apró magvas kiemelten igényes kultúrák öntözéséhez.
  • A kisebb cseppek által okozott becsapódás csökkenti a talajtakarást és a talajeróziót is.
  • Az alacsony nyomású működtetés csökkenti a szivattyúzási költségeket (kevesebb energia szükséges a szivattyú oldaláról), és kevésbé terheli a csővezetéket.

Kapcsolat

"*" a kötelező mezőket jelöli