Pöttinger Novacat V kaszakombináció

NOVACAT V széria – az új tripla kombináció a Pöttinger kínálatában

A PÖTTINGER NOVACAT V 8400 és 9200 kaszasorozatot professzionális felhasználásra tervezték a technikai megoldások tekintetében, mindehhez pedig kompakt váz társul. A kaszagerendelyek tehermentesítése hidraulikusan, a munkaszélesség pedig mechanikusan állítható. A váz újfajta kialakításából adódóan a függesztés közelebb kerül a traktorhoz, így akár négyhengeres gépekkel is használhatjuk a V sorozat ezen tripla kombinációit.

A 8400 – as sorozatban elérhető munkaszélességek: 8,12 / 8,36 m, a 9200-as sorozatban elérhető munkaszélességek: 8,95 / 9,2 m. A V sorozat kaszái 301 és 351 Alpha Motion frontkaszákkal használhatók a legtökéletesebb átfedés érdekében. Mindkét sorozat elérhető acélujjas (ED) és gumihengeres (RC) szársértő egységekkel, a vezérlés tekintetében saját SELECT CONTROL vezérlő, vagy ISOBUS kompatibilitás a két választási lehetőség.

A V széria zászlóshajója V 10000 típus. A munkaszélesség alapkivitelben 8,8 métertől 10,02 méterig fokozatmentesen hidraulikusan állítható. A V széria kialakítása precíz talajkövetést eredményez, emellett kompakt vázzal rendelkezik, lehetővé téve akár négyhengeres traktorokkal való használatát is.

Opcióként választható a Profiline ISOBUS kompatibilis vezérlőrendszer, amely lehetővé teszi a lejtő – és kormányzási szög kompenzációt. A megfelelő frontkasza kiválasztásával lejtős területen és kanyarokban is kihagyásmentes a kaszálás.

A 10000-es széria elérhető ED vagy RC szársértővel, illetve ezek szállítószalaggal szerelt változatával, vagy szársértő nélkül CF (csigás) megoldással.

Kapcsolat