Pöttinger TOP rendképzők

TOP takarmányminőség

A könnyen vontatható PÖTTINGER rendképzők a sokoldalú gyakorlati követelményeknek is nagyszerűen megfelelnek. Tökéletesen pontos talajkövetés és rendkívüli fordulékonyság jellemzi őket. A minimális morzsolódási veszteségű, tiszta rendek kiváló minőségű takarmányt garantálnak.

A PÖTTINGER rendképzőkkel akár nehéz körülmények között is tiszta takarmányt garantálunk. Gépeink még kisebb veteményekben vagy nehéz, nedves takarmány esetén is pontosan gereblyéznek. E szempontból a gépek talajkövetése fontos szerepet játszik. A TOP tandemtengelyeket különösen széles keréktávolság jellemzi. Ezen túlmenően a kerekek a fogakhoz képest igen közel nyertek elhelyezést. Rendképzőink ezáltal optimálisan alkalmazkodnak minden egyenetlenséghez, és lejtős terepen is nagyszerűen használhatók.

Igazolt takarmányminőség MULTITAST kerékkel

A MULTITAST keréknek köszönhetően jelentősen megnő a felfekvési háromszög. Ezáltal nyugodtabban járnak a rotorok és csillapodnak a rezgések. A PÖTTINGER MULTITAST kerék pontos talajkövetésről gondoskodik, és tiszta, morzsolódási veszteség nélküli takarmányt garantál. MULTITAST kerék nélkül a rendképző kisebb felfekvési felületen áll. Ez kevésbé nyugodt járást, következésképpen pontatlanabb talajkövetést okoz, így a takarmány is nagyobb mértékben szennyeződik.

TOP rendképzők főbb tulajdonságai:

  • Az egyik legszélesebb paletta a rendképzők piacán
  • 3-14 m munkaszélesség
  • Karbantartásmentes hajtásrendszer, TOPTECH PLUS rotorok, egyenként cserélhető rendképző karok
  • Minden esetben a legkiválóbb talajkövetés MULTITAST tapogatókerekekkel
  • Magas kopásállóság öntöttvas vezérlőpálya
  • Középső vagy oldalsó rendképzés
  • Felhajtva 4 méter alatti szállítási magasság

Egyrotoros rendképzők

Kétrotoros oldalrendképzők

Kétrotoros középrendképzők

Kapcsolat