Euromacchine Riverscreen Lampo Green áramfejlesztő egységek

Többfunkciós mobil egység

A modern öntözés nem ismer határokat a Lampo Green széria többfunkciós gépegységeivel.

A Magtár Kft. kínálatában megtalálható az Euromacchine Lampo Green sorozata melynek egyedülállóságát a piacon a multifunkcionalitás, a biztonság és a könnyű kezelhetőség összehangolása biztosítja.

 

  • Egyidejűleg használható generátorként és dízelmotoros szivattyúként a frekvenciaváltón keresztüli áramlás, illetve  a nyomássebesség pillanatnyi igény szerinti változtatásával
  • 1000 literes vontatható üzemanyagtartállyal egybeépített alváz, hangszigetelt burkolat
  • Több féle vezérlőpanellel és távvezérléssel
  • Vízkivétel min. 180 mm átmérőjű kutakból és akár 50 méteres mélységből is, maximálisan 500 m3/h vízszállítással

Multifunkciós megoldás

 

Az Euromacchine Lampo Green sorozata egyidejűleg használható generátorként és dízelmotoros szivattyúként a frekvenciaváltón keresztüli áramlás, illetve nyomássebesség pillanatnyi igény szerinti változtatásával. A sorozat egyaránt elérhető búvárszivattyúval, centrifugál szivattyúval és dupla szivattyúval, akár napelemes kiszerelésben is!

A LAMPO Green lehetővé teszi a vízkivételt a legalább 180 mm átmérőjű kutakból és akár 50 méteres mélységből is, maximálisan 500m3/h vízszállítással. Ennek a fenntartásához, az 1000 literes vontatható üzemanyagtartállyal egybeépített alváz adja meg az alapot, amely a hangszigetelt burkolattal karöltve az alapfelszereltség részei.

Minden modell elérhető teljesen szigetelt kivitelben, mely 70 dB-t nem meghaladó zajkibocsátásával belterületi használatra alkalmassá teszi az egységet. Ennek technikai alapját hangszigetelt tokozás és speciális kipufogó adja.

A könnyű kezelhetőségét a válaszható vezérlőpanelek felhasználóbarát felülete nyújtja, amely számos opcióval kíván megfelelni a felhasználói igényeknek. Ezek között kiemelendő a távvezérléssel történő kezelés lehetősége, amely akár beilleszthető egy teljes mértékben automatizált rendszer vérkeringésébe.

A LAMPO GREEN sorozat elérhető csövekkel és tömlőkkel szerelve is, függően az uralkodó körülményektől.

Kapcsolat

"*" a kötelező mezőket jelöli