WOODY WH50

A SOKOLDALÚ BETAKARÍTÓFEJ

Ebben a középkategóriás betakarítófejben egyesül a kisebb fejekre jellemző manőverezhetőség és a nagy testvérek fejlesztésébe fektetett mérnöki tudás. Természetesen markoló funkcióval.

A KONRAD Woody 50-1 egy igazán sokoldalú betakarítófej a kisebb modellekre jellemző mozgékonysággal és a nagytestvérekre jellemző tudásszinttel. Ehhez a fejhez opcionálisan már igényelhető felső fűrész is. A gallyazókések közvetlenül fix felső kés mögött helyezkednek el, így a fej nagyon jól követi a törzs görbületeit, és kiváló teljesítményt biztosít. Ajánlott max. 50cm-es törzsekhez, de 63cm-es behúzógörgő-nyitásával jelentős terpesz esetén is üzemszerűen működik.

A Woody 50-1 már 3 behúzóhengerrel rendelkezik, a két lengőkarra szerelt hagyományos görgőkön kívül a fix kés alatt elhelyezett harmadik görgő is segíti a továbbítást. A 3 görgő kedvezően befolyásolja a nem ideális formájú rönkök kezelését. A behúzóhengerek és a kések nyomását a gépi vezérlés optimalizálja az átmérő és a fafajok szerint. Ugyanígy automatikusan történik az átmérő-függő darabolási paraméterek beállítása is, így jelentős idő és üzemanyag megtakarítás érhető el. A szintén automatikus láncfeszítő biztosítja a fűrészlap hosszú élettartamát. Időt, pénzt és hasznos rönk-hosszt takarít meg a „nullázó vágás” helyett alkalmazott fotocellás rönk-vég érzékelő.

GALLYAZÓKÉSEK MAXIMÁLIS NYITÁSA

103 cm

TELJES GALLYAZÁSI TARTOMÁNY

4 – 55 cm

BEHÚZÓ GÖRGŐK SZORÍTÓEREJE

32 kN

SAJÁT TÖMEG

1.170 kg

Kapcsolat

"*" a kötelező mezőket jelöli