Teljesítmény-, termelékenység- és hatékonyságnövelés: ezek a fő szempontok határozták meg az új STEYR modell fejlesztési irányvonalát. Bemutatjuk a STEYR új csúcsmodelljét, a 6340 Terrus CVT-t, mely nemcsak a STEYR eddigi legnagyobb, de egyben a legerősebb modellje is lett.

Minden körülmények között

A STEYR új számozási rendszerében a 6340 Terrus CVT nevében szereplő utolsó 3 számjegy – ahogy a STEYR többi termékcsaládjában is – a traktor maximális lóerejét jelöli, nem pedig a névlegeset, ahogy korábban. Ez azt jelenti, hogy ez az új modell sosem hagyja Önt cserben, legyen szó bármilyen feladatról, a 340 lóerő minden körülmények között elérhető, fel nem turbózott teljesítményszám.

Erős és mégis könnyű

Az új 6340 Terrus CVT-t egy erőteljes FPT NEF 6,7 literes motor hajtja, ami 9%-kal több teljesítményt kínál, mint az előző modell. A maximális forgatónyomatéka 1.398 Nm 1.400-as fordulatszámnál. Mindez pedig egy olyan traktorban, amely könnyű és könnyen kezelhető. Az új modell súlya ugyanis megegyezik a többi Terrus CVT traktorokéval: 11530 kg ballaszt nélkül, 16800 kg megengedett össztömeg mellett. A hátsó függesztőmű maximális teherbírása 11058 kg, míg a hidraulika alapfelszereltségben 165, opcionálisan 220 l/perc.

Főszerepben a teljesítmény és a komfort

A STEYR a kényelem és a funkcionalitás iránti elkötelezettségét sem hagyta figyelmen kívül az új modell fejlesztésénél. Az összes Terrus CVT modell elérhető Evolution vagy Excellence felszereltségi csomaggal, így számos funkció elérhető az Infomat 1200 érintőképernyős monitortól kezdve, a Power Beyondon át a prémium hangszórókig.

Emellett a standard ISOBUS Class 3 konfiguráció a legújabb traktor-munkagép kommunikációs protokollra, a TIM-re (Tractor Implement Management) bővíthető, mely lehetővé teszi az adatok gyors átvitelét a gépek között a termelékenység növelése érdekében.

Innovációban is élen jár: STEYR S-BRAKE fékrendszer alkalmazása

A STEYR fejlesztéseivel már többször bizonyította, hogy innovációban is az élen jár. Az általuk szabadalmaztatott STEYR S-Brake pótkocsi fékrendszer gondoskodik arról, hogy a traktor vezetése mindig biztonságos legyen: lényegében megakadályozza, hogy a vontatott pótkocsi megtolja a traktort abban az esetben, ha csak motorfékkel és a hajtómű segítségével lassít a szerelvény.

Ahogy a gépkezelő lassít a traktor tempóján (akár a multikontroller kar, akár a gázpedál felengedésével) az S-Brake a jármű célsebességének a tényleges sebességgel való összehasonlításával megbecsüli a szükséges lassítóerőt, a lendkerék nyomatékérzékelője és a motorvezérlő egység adatai alapján pedig beállítja a pótkocsi lassításához szükséges fékezőerőt.

Ez az alacsony költséggel járó megoldás tovább növeli a biztonságot és még jobban kiemeli a STEYR traktorokat versenytársai közül.

Cél a maximális üzemidő: S-TECH PROTECT kibővített 3 év gyártói garancia

Nem kell tovább aggódnia a váratlan javítási költségek és az állásidő miatt. Az új STEYR 6340 Terrus CVT és a termékcsalád többi tagjának alapfelszereltségéhez tartozik az S-TECH PROTECT szolgáltatási csomag, mely kiterjesztett 3 éves teljes körű garancia programként a STEYR szerviz-, szántóföldi- és távoli elérési szolgáltatásainak legjavát tartalmazza.

A szintén alapfelszereltséghez tartozó S-TECH Connect valós idejű szolgáltatásokkal pedig mindig tudni fogja, mi történik traktorával. A szolgáltatáscsomag magában foglalja a távoli diagnosztikát, a 24 órában rendelkezésre álló gyártói Premium Service ügyeletet, valamint a professzionális éves szakszerű ellenőrzést, átvizsgálásokat is.

Öt éves előfizetés S-FLEET PLUS telematikai szolgáltatásra

A STEYR Terrus CVT traktorokhoz 5 éves S-FLEET PLUS telematikai előfizetés jár, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a munkavégzés során gyűjtött precíziós gazdálkodási adatok megtekintését, szerkesztését, kezelését, elemzését és felhasználását. Segítségével könnyedén kezelheti a traktorflottákat, nyomon követheti az egyes traktorok helyét, szervezheti a logisztikát és optimalizálhatja a karbantartást is. Mindezeken felül a távfelügyeleti szolgáltatások közé tartozik a megelőző hibaelhárítás, a távoli segítségnyújtás lehetősége, a karbantartási emlékeztető és napló, valamint gép-előtörténeti jelentések készítése is.

Ez a 6340 Terrus CVT nem csak egy traktor, hanem egy erős és hatékony partner a mezőgazdasági munkák során, mely mindig a segítségére lesz gazdasága fejlesztésében.

Ha a STEYR traktorokat választja, a minőség, a teljesítmény és az innováció mellett dönt. A STEYR kizárólagos hazai forgalmazójától, a MAGTÁR Kft-től készleten lévő traktorok között válogathat kiemelkedő feltételek mellett. Felkeltettük érdeklődését? Keresse cégünk munkatársait további részletekért:

Kövesdi Sándor, kereskedelmi igazgató

Telefon: +36 20 464 1566

Email: kovesdi.sandor@magtarkft.hu

 Pillmann Péter, STEYR termékfelelős

Telefon: +36 20 226 6680

Email: pillmann.peter@magtarkft.hu

Kapcsolat