A STEYR Impuls CVT traktorok három modellből álló, a 165-200 LE (maximálisan) teljesítményszektort lefedő modellpalettáján számos új és továbbfejlesztett funkciót vezetnek be. A fejlesztéseket célja, hogy tovább javítsák a vezetési élményt e modellek üzemeltetői számára, és ezáltal javítsák a termelékenységet. 

Külső jellemzők, amelyek prémium kategóriás autóbelsőt ígérnek

A változások a teljesen újratervezett fülkénél kezdődnek, amelyet a jobb ergonómia – könnyebb, gyorsabb és biztonságosabb be- és kiszállás – érdekében módosítottak. Az új alumínium lépcsőfokok illeszkednek a traktor stílusához, akárcsak az ajtók és a hátsó ablak új gázrugófedelei. Az Impuls CVT mostantól alapfelszereltségként két nyitható ajtóval rendelkezik, hogy a traktor ezen oldalához való hozzáférés kényelmesebb legyen.

steyr-impuls-cvt-traktorok-szamos-uj-funkciot-kaptak-1

 

 

 

 

 

 

A lépcsőfokok mellett egy fedél alatt találhatunk egy további külső akkumulátor-főkapcsolót, valamint az opcionális fűtési aljzatokat és a légvezeték-csatlakozót, amely lehetővé teszi a gépkezelő számára, hogy a fülke mindkét oldalát vagy a hűtőket könnyen tisztítsa. A STEYR márkajelzéssel ellátott tábla egészíti ki ezt az új, intelligens kialakítást. Az éjszakai be- és kiszállás is biztonságosabbá és barátságosabbá válik a nagy teljesítményű LED-es világítással.

A kezelő kényelmét javító egyéb új külső jellemzők közé tartozik a munkaeszközök láthatóságát segítő, átgondolt munkalámpa-elhelyezés.

A traktorok hátsó részén tovább finomítottak, melysorán javult a felső kitámasztó kar stabilitása és rögzítése, és mostantól van egy helyzetjelző, amely megkönnyíti a gyors rögzítést és a helyzet ellenőrzését a fülkéből.

Az ígéreteknek megfelelő belső jellemzők

Az új Impuls CVT fejlesztésénél a vezetői kényelem volt az egyik fő szempont. A belső felületek új anyagokat és jobb illeszkedést és kivitelezést kaptak, az új Impuls CVT modellek az első STEYR traktorok, amelyeknél új prémium bőrkormányt használhatunk. Az új, alacsonyan elhelyezett ablaktörlő 60%-kal nagyobb felületet fed le, és az előre látást egy kevésbé feltűnő visszapillantó tükör is javítja. Egy új hűtött tárolórekesz frissen tartja a kezelő ételeit és italait, míg az új prémium hangszórók kiváló minőségű hangzást biztosítanak.

A kezelőtől jobbra egy új monitorsínen egy integrált kábelköteg-vezető és két USB-csatlakozó található, amely kényelmes rögzítést és áramellátást biztosít a monitorok és egyéb eszközök számára. A RAM® táblagéptartóhoz a kereskedő által beszerelhető készlet opcionális, a RAM® mobiltelefontartó pedig gyárilag rendelhető. A vezetésvezérlő fejlesztések közé tartozik az ablaktörlőkar, amely „autósabb” érzetű, és a továbbfejlesztett önkioldó funkciójával fokozza a biztonságot az utakon.

 

steyr-impuls-cvt-traktorok-szamos-uj-funkciot-kaptak-

 

 

 

 

 

 

A CVT továbbfejlesztése – a STEYR védjegye

A nagyobb STEYR traktorok már régóta egyet jelentenek a CVT fokozatmentes sebességváltó technológiával. A legújabb STEYR Impuls CVT traktorok egyik meghatározó új jellemzője a sebességváltó beállításainak további testreszabhatósága, amely új vezetési élményt nyújt és maximális hatékonyságot biztosít, Az egyéni sebességváltó-beállítások lehetővé teszik a kezelők számára, hogy a jármű viselkedési jellemzőit a személyes preferenciák és a felhasználási követelmények alapján beállítsák, elmentsék és visszahívják, ami egyedülálló a termékcsaládban. Eközben az Impuls CVT vezetési élménye és jellemzői több területen is továbbfejlesztésre kerültek. Ezek közé tartozik a dinamikusabb gyorsítás és lassítás, a tovább finomított irányváltás, a nagyobb pedálérzékenység, a tempomat felülbírálási lehetőség bevezetése, valamint a CVT működtetéséhez használható Multicontroller kar fokozott érzékenysége. Az új Impuls CVT traktorokhoz egy fejlett joystick opció lesz elérhető F/R irányváltó funkciókkal, amely lehetővé teszi a járművezetők számára, hogy a legfontosabb funkciókat és szolgáltatásokat egy joystickról, kevesebb kézmozdulattal kezeljék.

steyr-impuls-cvt-traktorok-szamos-uj-funkciot-kaptak-3

 

 

 

 

 

„Ezek a frissítések a STEYR és az Imupuls CVT termékcsaládra jellemző funkciók új szintjét nyújtják” – mondja Darragh Mullin, a STEYR Impuls CVT traktorok termékmarketing menedzsere. – „A népszerű új STEYR stílusra építenek, az Impuls CVT traktorok exkluzív funkcióival, amelyek azt jelentik, hogy ezeknek a 2022-es modellévben gyártott gépeknek a működése és érzése jelentősen jobb, mint az általuk leváltott, eddig is kedvelt modelleké.”

 

További információért keresse Pillmann Péter termékmenedzsert vagy gépértékesítőinket>>>

 

A STEYR hivatalos gyári weboldala