A MAGTÁR KFT 2006 óta forgalmazza a német DAMMANN önjáró permetező gépeket. Cégünk elkötelezett volt mindig a minőségi permetezés technika és technológia irányában, a termelők magas színvonalú kiszolgálása érdekében.

Az utóbbi években egyre nehezebb ilyen nagy értékű precíziós gépek kezelésére képzett munkatársakat találni, emiatt kiemelt hangsúlyt fektet vállalatunk a DAMMANN permetezőgépek kezelői képzésére.

Kétnapos elméleti és gyakorlati oktatást szerveztünk 2019. február 28 – március 1. között, az összes MAGTÁR KFT által értékesített DAMMANN önjáró gépek kezelői részére, ahol felfrissítettük a régebben elsajátított tudásukat és új permetezési technológiákkal, precízebb megoldásokkal, fúvóka kiválasztási elmélettel, hibakeresési gyakorlattal bővítettük szakmai ismereteiket. Köszönjük Starcz Tamás Úrnak a DAMMANN cég hazai gyári képviselőjének segítő munkáját, aki immár több mint 35 éve foglalkozik a legmagasabb szintű permetezés technológiával, mind elméleti mind gyakorlati kérdésekkel, melyet nagyon hatékonyan tudott a résztvevő DAMMANN felhasználók részére átadni. Örömmel láttuk vendégül DAMMANN vásárlóinkat, 82 fő ült az „iskolapadban”, és bízunk benne az új ismeretekkel felvértezve még hatékonyabban tudják a meglévő DAMMANN permetezőiket kihasználni. Természetesen szó esett a 2018-ban jelentősen megújult DAMMANN HIGHLANDER nagy hasmagasságú gépéről is, amelybe új 285LE-s motor került, 5000 literes tartállyal is elérhető, 30%-kal erősebb Poclain hajtómotorok kerültek beépítésre, 400 liter/perc teljesítményű Boxer szivattyú lett az alapfelszereltségben, minden munka módban ECO rendszerű a hidraulika és a motorvezérlés, és még sorolhatnánk a pozitív változásokat.

2019 őszén kerül átadásra hazánkban a 100. eladott DAMMANN önjáró permetezőgép, amely kiemelkedő eredmény, figyelembe véve hogy régen is és jelenleg is a legdrágább önjáró permetező kategória! Bízunk abban, hogy egyre több gazdálkodó választja a DAMMANN önjáró permetezőket a kiemelkedő permetezés technikája, és a magas színvonalú utógondozás miatt is! www.magtarkft.hu

Ajánlatokért keresse Kövesdi Sándor értékesítési vezetőt: +36 20 464 1566