Átvontatható szivattyú egységek, melyek minden körülmény mellett képesek garantálni a maximális hatékonyságot és megbízhatóságot – Kezdje az öntözési szezont új Euromacchine szivattyúval!

 

Valamennyi géposztályunk egyedi igényekre szabható, az adott feladathoz méretezett optimális teljesítménnyel. Minden modell elérhető teljesen szigetelt kivitelben, mely 70 dB-t garantáltan nem meghaladó, hangszigetelt tokozást és speciális kipufogó dobot jelent belterületi használat esetén.

Cornell szivattyúval szerelt gépeink új fejezetet nyitnak a teljesítmény és hatékonyság terén: 200-1200 m³/h vízszállítást tudunk biztosítani 2-10 bar nyomás mellett, mely egyedülálló a piacon. A legidőtállóbb, legmegbízhatóbb berendezés, a mezőgazdaságban elérhető legnagyobb teljesítménnyel, melyre Ön nyugodtan rábízhatja magát.

Amennyiben kisebb teljesítményre van szüksége, Rovatti vagy Caprari szivattyúval szerelt egységek is rendelkezésre állnak.

Rendelhető Supertank opció egy olyan öntözési innováció, mely lehetővé teszi az egy- és többlépcsős centrifugál szivattyúk teljesen automatikus légtelenítését, így a szívóág egyszerű és gyors feltöltését. A fizika néhány alapvető törvényének köszönhetően a rendszer néhány másodperc alatt légteleníti önmagát és a szivattyú azonnal indulhat. Ezzel az opcióval akár távolról is indíthatóvá válik a szivattyú berendezés.

Ha többfunkciós mobil gépet szeretne, ami nagy teljesítményű generátor és szivattyú is egyben, kérjen információt a LAMPO nevű szabadalmaztatott eszközünkről. A gép frekvenciaváltón keresztül változtatja az áramlás és a nyomás értékét a pillanatnyi igények szerint. Az 1000 l-es vontatható üzemanyagtartállyal egybeépített alváz és a hangszigetelt burkolat az alapfelszereltség része. Elérhető különböző verziókban: csövekkel vagy tömlőkkel szerelve, ahogy a körülmények megkövetelik.

Kezdje az öntözési szezont új Euromacchine szivattyúval!

További információért és műszaki tanácsadásért keresse a Magtár Öntözés csapatát!

Magtár Kft. elérhetőségei>>>