A Lemken Heliodor kompakt rövidtárcsa igazán sokoldalú tarlóhántó eszköz, hiszen laza és közepesen kötött talajoknál sekély tarlóhántáshoz, mulcsba vetésnél a magágy előkészítéséhez vagy az eke után egyaránt használható.

Nagy munkavégzési sebesség, kis teljesítményigény

Ez a megoldás a Lemken Heliodort a hagyományos módszernél és a mulcsba vetésnél is sokoldalúan használható rövidtárcsává teszi. A kis teljesítményigény melletti nagy munkavégzési sebesség nagy teljesítményt biztosít.

  • A stabil laprugóelemeknek köszönhetően a Lemken Heliodor rövidtárcsa köves talajon is egyenletesen és eltömődés nélkül dolgozik, így igazán sokoldalú tarlóhántó eszköz
  • A 510 mm-es homorú tárcsák karbantartást nem igénylő axiális kúpgörgős csapágyait speciális kazettás tömítés védi a portól, a szennyeződéstől és a víztől.
  • A Heliodor kis súlyával is kitűnik, így 2,50–7 méteres munkaszélességig a traktor hárompontfüggesztésén is használható.
  • A 4–6 méter munkaszélességű, féligfüggesztett változatokban a Heliodor a LEMKEN Solitair pneumatikus vetőgépével is összekapcsolható.

Lemken Heliodor rövidtárcsa készletünket itt találja>>>

Ha szeretne többet megtudni az elérhető Lemken munkagépekről vagy további információra van szüksége, keresse termékmenedzserünket:

Katona András

06205018720

 

Lemken 240 – Kovácsműhelyből világcég

Wilhelmus Lemken 240 éve kezdett ekéket, kultivátorokat és boronákat kovácsolni a helyi gazdáknak az Alsó-Rajna vidéki Xanten mellett, és ezek a korai termékek azóta is a termékskála részét képezik. 1969-ben Viktor Lemken vette át a családi vállalkozás vezetését és fejlesztette azt iparág meghatározó szereplőjévé az innováció révén. Ennek eredményeként ma a LEMKEN a legtöbb tapasztalattal rendelkező specialista a talajművelő eszközök területén a világ összes jelentősebb mezőgazdasági piacán.