A múlt héten megrendezett 30. jubileumi FeHoVa nemzetközi kiállításon Erdészeti üzletágunk választékos gépkínálatával vonultunk fel az A pavilon 111C standján. Az eseményen lehetőség nyílt arra, hogy az érdeklődők megismerkedjenek a prémium kategóriájú erdészeti kivitelben kapható STEYR traktorunkkal , valamint bemutattuk a ROTTNE H8E univerzális gyérítőgépet és a gumihevederes KAPSEN 18RC vaslót is.

Az idei FeHoVa kiállítás nagy sikert aratott, lényegesen több látogató volt az eseményen, mint az előző években. A 2024. február 11-én véget ért rendezvényen több mint 200 kiállító mutatta be legújabb termékeit és szolgáltatásait. A nemzetközi kiállítás lehetőséget nyújtott a szakmai ismeretek bővítésére és a legfrissebb trendek, technológiák megismerésére is.

Büszkék vagyunk arra, hogy részt vehettünk ezen a jubileumi, nemzetközi szinten is kiemelkedő kiállításon, ahol lehetőségünk volt széles körben bemutatni erdészeti gépeink legújabb innovációit és megismertetni az érdeklődőkkel vállalatunk prémium gépkínálatát és szolgáltatásait.

Kattintson IDE és tekintse meg Ön is erdészeti üzletágunk gépajánlatait!

Kapcsolat