Ne hagyja ki a Magtár Kft. látványos szántóföldi gépbemutatóját Heves vármegyében!

Idén is elérkezett az idő, hogy a Magtár Kft. szántóföldi gépbemutatót szervezzen, ahol a gazdálkodók első kézből ismerkedhetnek meg nemcsak a PÖTTINGER méltán népszerű szálastakarmány-betakarító gépeinek minőségi kínálatával, de a STEYR traktorok magas felszereltsége mellett azok egyszerű kezelhetőségével és sokoldalú felhasználási lehetőségeivel is.

2024. június 18-án, kedden (esőnap: 2024. június 20., csütörtök) Kisfüzes határában cégünk vendéglátó partnerének földjén, izgalmas és hasznos programokkal várjuk az érdeklődőket, ahol a legkorszerűbb mezőgazdasági gépeket élőben, munka közben tekintheti meg és próbálhatja ki.

Mit kínálunk?

A rendezvény főszereplői a PÖTTINGER szálastakarmány betakarító gépek és a STEYR traktorok lesznek. A látványos bemutatók során a résztvevőknek lehetősége nyílik a gyakorlatban megismerni a mezőgazdasági gépek működését és akár ki is próbálni őket. A bemutatott gépek közé tartoznak:

  • PÖTTINGER kaszakombináció – kitűnő vágási minőség a tiszta takarmány érdekében
  • PÖTTINGER rendkezelők (rendterítő, rendképző) – modern technológia a tökéletes rendért
  • PÖTTINGER Impress bálázó – megbízható működés innovatív megoldásokkal ötvözve
  • STEYR traktorok (Multi, Impuls, Profi Classic) – értékálló minőség minden szinten

Mire számíthat?

A bemutatón számos látványos és szakmai programelem várja a látogatókat. A különböző mezőgazdasági munkafolyamatok (kaszálás, rendkezelés és bálázás) során a cégünk által kínált Pöttinger és Steyr gépek bizonyítják könnyű kezelhetőségük mellett hatékonyságukat és megbízhatóságukat is. Ez egy egyedülálló lehetőség, hogy első kézből tapasztalja meg, milyen előnyöket nyújtanak ezek a gépek a mindennapi mezőgazdasági munkák során. Szakértőink és a vendéglátó gazda segítségével részletesen megismerheti a munka- és erőgépek műszaki jellemzőit és előnyeit, emellett lehetősége nyílik a gépek kipróbálására is, hogy saját tapasztalatai alapján tudjon dönteni.

Miért érdemes eljönni?

A Pöttinger szálastakarmány betakarító gépek mindegyike beilleszthető az ÁTK (Állattartó telepek megújítása, fejlesztése) pályázatba, így a bemutatón való részvétel nemcsak szakmai tapasztalatokat nyújt, hanem hasznos információkat is a gépek finanszírozási lehetőségeiről. Használja ki a lehetőséget, hogy gazdaságát a legújabb technológiával fejleszthesse!

Ne hagyja ki!

Jöjjön el, és legyen részese ennek az izgalmas eseménynek! Ismerje meg a közkedvelt szálastakarmány-betakarító gépeket és STEYR traktorokat, találkozzon szakértőinkkel, és tegyen szert értékes tapasztalatokra, melyekkel hatékonyabbá teheti gazdaságát. Szeretettel várjuk Önt is Kisfüzes határában 2024. június 18-án!

 Részletek és regisztráció:

  • Időpont: 2024. június 18., kedd (esőnap: 2024. június 20., csütörtök)
  • Helyszín: Kisfüzes határa, Heves vármegye
  • A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

További információkért és regisztrációért látogasson el weboldalunkra, vagy vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel az alábbi elérhetőségeken!

Jelentkezés és bővebb információ: https://magtarkft.hu/pottinger-szantofoldi-gepbemutato/

Kapcsolattartó:

Ne maradjon le, jelentkezzen még ma!

Cikkünk megjelenik az AgrárUnió weboldalán is.