Pöttinger minőség most fix forint áron a Magtár Kft-től!

A PÖTTINGER cég immár 150 éves múltra tekinthet vissza, hagyományos osztrák családi vállalkozás a mai napig. Célkitűzése:

 • a legmagasabb minőségű termékeket biztosítani a hazai és külföldi piacokra
 • folyamatos fejlesztéssel garantálni a PÖTTINGER technológiák gyors és biztos megtérülését.

Minden termék esetében kézzelfoghatóak:

 • az egyszerű műszaki megoldások a minél kisebb karbantartási és javítási költségek érdekében
 • a robusztus felépítés a tartós működtetésért alapkivitelben
 • a nagy teljesítmény a technológiai sorok optimális működtetésével.

PÖTTINGER kaszák

 A PÖTTINGER kaszaprogramjában akár a kisebb traktorokhoz akár a nagyobbakhoz, akár rozs-fűfélék vagy lucerna betakarításához, szársértő nélküli vagy acél ujjas, illetve gumihengeres kivitelben fellelhető több változat.

Pöttinger EUROCAT dobos kaszák:

Olcsó megoldással egyszerű hajtásrendszerrel az ősgyepek kaszálásának kiváló eszközei, megoldással elérhető belőle acél ujjas szársértős kivitel is.

pottinger-eurocat-dobkasza

 

 

 

 

 

 

Pöttinger NOVACAT CLASSIC tárcsás frontkaszák:

2,6m-3,5m közötti munkaszélességben szársértő nélkül alkalmazhatók. Erős TRI DRIVE hajtásrendszer, masszív váz, rövid kialakítás, alacsony tömeg, rugalmas gyors talajkövetés, nagy kopásállóság.

pottinger-novacat-classic-kasza

 

 

 

 

 

 

 

Pöttinger NOVACAT ALPHA MOTION PRO tárcsás frontkaszák:

Egyedülálló talajkövetés,  „húzott” kasza kialakítás, elérhető szársértő nélkül, avagy „HD” erősített kivitelben „ED” modellek acélujjas szársértővel vagy „RCB” modellek gumihengeres szársértővel. Az ALPHA MOTION egy központi elforduló csappal és erős de elfordulni tudó váz szerkezettel biztosítja jobbra-balra a +/-16 fokos elmozdulást, illetve előre 9 fokos hátra 12 fokos szögben leköveti a talajfelszín változásait bedúrás nélkül. Erős TRI DRIVE hajtásrendszer, élettartam kenés, 65LE-től 360LE-ig való alkalmazhatóság jellemzi az ALPHA MOTION modelleket.

pottinger-novacat-alphamotion-kasza

 

 

 

 

 

 

 

Pöttinger NOVADISC 225-400 hátsó függesztésű tárcsás kaszák:

Oldalt megfogott függesztés, robusztus TRI DRIVE hajtásrendszer, tiszta vágás, gyors késcsere, +/-45 fokban is tud dolgozni pl gátoldalon, rézsűn.

pottinger-novadisc-kasza

 

 

 

 

 

 

 

Pöttinger NOVACAT 262-442 hátsó függesztésű tárcsás kaszák:

Súlyponti felfüggesztés, kiváló talajkövetés, erős TRI DRIVE hajtásrendszer, kiváló hidraulikus talajnyomás állítással, illetve hidraulikus szögállítással súlypont áthelyezéssel is választhatják. A csúszótalpak alá  kétféle alacsonyabb és magasabb magasított csúszótalp is szerelhető. „ED” acélujjas szársértős és „RCB” gumihengeres szársértős kivitelek is kaphatók. Egyedülálló módon az acél ujjas és a gumihengeres szársértő egység cserélhető.

pottinger-novacat-kasza

 

 

 

 

 

 

 

PÖTTINGER tripla kaszakombinációk:

Pöttinger X8-A9-A10-S10-S12: 8,3m-től 11,2m munkaszélességig elérhetőek, akár COLLECTOR kivitelben hidraulikus összehordó szalaggal vagy CF kivitelben összehordó csigával igény szerint. TRI DRIVE hajtásrendszer amely a legerősebb hajtás kapcsolatot biztosítja a tárcsás kaszák között 3 pár fogaskerék kapcsolódásával, a meghajtó kardánba épített túlterhelés biztosítással. Hidraulikus vagy mechanikus talajkövetés, normál vagy ISOBUS kezelés, egyedülállóan cserélhető acélujjas vagy gumihengeres szársértő egység, nagy terület teljesítmény, robusztus váz és hajtás.

pottinger-tripla-kaszakombinacio

 

 

 

 

 

 

 

PÖTTINGER NOVACAT-T vontatott tárcsás kaszák:

TRI DRIVE kasza hajtásrendszer, kiváló talajkövetés, jobboldalon vagy középen húzott kivitelek, acélujjas vagy gumihengeres szársértő egység, igény esetén COLLECTOR rend összehordó rendszer, nagy terület teljesítmény.

pottinger-novacatt-vontatott-tarcsas-kasza

 

 

 

 

 

 

 

PÖTTINGER TOP RENDKÉPZŐK

 • Az egyik legszélesebb paletta a rendképzők piacán
 • 3m – 12,5 m munkaszélesség között 21 modell!!
 • Karbantartás mentes hajtásrendszer, TOPTECH PLUS rotorok, egyenként cserélhető rendképző karok
 • Minden esetben a legkiválóbb talajkövetés
 • MULTITAST rendszer a legprecízebb megoldás
 • Magas kopásállóságú öntöttvas vezérlőpálya
 • Középső vagy oldalsó rendképzés
 • Felhajtva 4 méter alatti szállítási magasság

pottinger-top-rendkepzo

 

 

 

 

 

 

PÖTTINGER HIT rendterítők

Minden kaszához és rend szélességhez optimális munkaszélességű rendterítő megtalálható a Pöttinger termék palettáján. A HIT típusok függesztett változatok, a HIT T típusok önálló szállító alvázzal, saját futóművel rendelkező vontatott modellek. Munkaszélességük 4,4m-től 13,2m-ig a kis-közép-és nagyüzemek igényeit is ki tudja szolgálni.  Robusztus HIT-Tech kettős csuklós meghajtás, Hydrokomfort forduló kezelés Liftmatic vagy Hydrolift kiemeléssel, ÚJ DYNATECH rotor egység kiváló állíthatósággal, HEAVY DUTY rendterítő fogak, mechanikus vagy hidraulikus határszórás a gépek alap vagy választható felszereltsége közé tartoznak.

pottinger-hit-rendterito

 

 

 

 

 

 

 

PÖTTINGER IMPRESS körbálázók- PÖTTINGER MINŐSÉG MOST FIX FORINT ÁRON!

A PÖTTINGER cég a 2015 évben bemutatott új IMPRESS körbálázó családban teljes mértékben újragondolta a körbálázás technikáját és a körbálázók műszaki felépítését. Úttörő módon vezetett be olyan műszaki megoldásokat amelyek elsődleges célja a takarmány legjobb minősége, a minimalizált teljesítmény igény, a biztos bála indítás a legnagyobb szárazságban és melegben is, a leggyorsabb és legegyenletesebb anyagáram, a legkiválóbb rendfelszedő talajkövetés, a legegyenletesebb szeletelt anyag minőség.

A gyártás és a kivitelezés technikájában a PÖTTINGER cég mérnökei 12 db szabadalommal védett újítást vezettek be. Ezek közül néhány fontosabb:

 • LIFT UP felső anyagáram, amely miatt nincs szögtörés és levélveszteség
 • Pre-Selection egyedi vágókésszám-beállítás
 • a rendfelszedő precíz talajkövetéséhez oldalirányban 12cm-12cm elmozdulásának lehetősége
 • az új nagyméretű továbbító rotor alkalmazása, amelynek sebessége szinkronizált a rendfelszedővel és a bálaindító hengerekkel
 • a rotor felett elhelyezett szeletelő egység a legkisebb teljesítmény igényű szeletelővel, hidraulikus felső nyitású eltömődés gátlóval
 • 32 kés esetén 3,6cm elméleti vágáshossz
 • biztos bála indítás 4db indító henger alkalmazásával
 • TWIN BLADE megfordítható, mindkét oldalon élezett kések alkalmazása a hosszabb használhatóságért
 • EASY MOVE oldalra kihúzható késtartó a legegyszerűbb késszám-beállításhoz és késcseréhez
 • a legújabb fejlesztésű neccháló beadagoló szerkezet elektromágneses fékezéssel
 • és még sorolhatjuk a fejlesztések és szabadalmak sorát.

Az IMPRESS bálázók vagy MASTER kivitelben 16 késsel vagy PRO kivitelben 32 késsel érhetők el. Választható felszereltség:

 • az ISOBUS alapú kezelés
 • az automatikus központi zsírzás
 • kamera
 • LED világítás
 • szélesebb gumizás
 • tandemtengely légfékkel
 • és megannyi más extra.

A fixkamrás kivitel 1,2m x 1,2m fix méretet, a változó kamrás kivitelek 0,8m-1,5m vagy 0,8m-1,8m átmérőjű körbálát tudnak készíteni. Csomagolóval egybeépített kivitelben is elérhetők.

pottinger-impress-korbalazo

 

 

 

 

 

 

 

PÖTTINGER RENDFELSZEDŐ KOCSIK – PÖTTINGER MINŐSÉG MOST FIX FORINT ÁRON!

A Pöttinger cég a rendfelszedő pótkocsik eladásában világelső az eladott darabszámot tekintve. Nyugat-Európában kifejezetten magas a felszedőkocsik száma, hiszen a legtöbb takarmány termő terület a gazda telepének 5-8 km-es körzetében megtalálható, így a lekaszált terményt nagyon rövid időn belül tartósító anyaggal kezelve, akár 45db szeletelőkéssel nagyon rövid szecskaméretre felszeletelve, közelítve a silózók aprítási minőségét, egyszerre akár 100m3 mennyiséget is képes behordani egy kocsival. A felszedőkocsi alkalmazása így jelentősen csökkenti a költségeket, nincs silózó, nincsenek szállítójárművek, kicsi a taposási kár. A felszedő kocsikkal nemcsak a renden lévő anyag felszedése, hanem akár kukoricasiló beszállítása is megoldható a bontóhengeres változatoknál. Állategészségügyi szempontból is jelentős előnyei vannak a felszedőkocsik alkalmazásának, hiszen a legtöbb silózott szenázs nem elég hosszú szálakat tartalmaz, így nem megfelelő az emészthetőség, kialakulhatnak bendő betegségek. A lucerna silózóval történő betakarításakor jelentkező levélveszteség jelentős, így a legfontosabb tápértéket jelentő része veszik el a növénynek, amely felszedőkocsi alkalmazásánál minimális.

pottinger-jumbo-rendfelszedokocsi

 

 

 

 

 

 

 

KERESSE A MAGTÁR KFT. KÉPVISELŐIT>>>
KÉRJE AJÁNLATAINKAT PÖTTINGER SZÁLASTAKARMÁNY BETAKARÍTÓ GÉPÉRE MOST FIX FORINT ÁRON MÉG ÁREMELÉS ELŐTT!!

 

A Pöttinger hivatalos gyári weboldala