Egy sikeres korszak lassan a végéhez közeledik, és egy új fejezet kezdetét üdvözölhetjük: a STEYR MULTI traktorsorozat, amely hosszú éveken át megbízhatóan szolgálta a gazdák igényeit, most átadja helyét az új generációnak, mely a legmodernebb fejlesztéseket és digitális technológiákat vonultatja fel.

A STEYR MULTI szériából eddig közel 5000 darabot gyártottak az osztrák St. Valentinban, ami egyedülálló ebben a járműkategóriában. Nem véletlenül büszkélkedhet ezzel a magas gyártási darabszámmal, hiszen a STEYR MULTI egy igazi multifunkciós képességekkel és kiemelkedő kényelmi szinttel rendelkező traktor a maga kategóriájában.

Biztos partner, akire számíthat, ha többcélú traktorra van szüksége

A STEYR MULTI neve akkor is magáért beszél, ha csak a főbb tulajdonságait vesszük alapul:

 • Új STAGE V norma megfelelésű 3,6 literes FPT motorok kompakt Hi-eSCR2 karbantartás mentes kipufogógáz kezelő rendszerrel.
 • Automatizált 32×32 sebességes Powershift hajtómű 4 terhelés alatt kapcsolható fokozattal és automata funkciókkal.
 • 40 km/h ECO végsebesség 1730-as percenkénti motorfordulaton.
 • S-Stop rendszer: állóra fékezés kupplung nélkül.
 • Mellső híd rugózás állítható keménységgel.
 • 4 TLT fokozat alapkivitelben: 540 / 540 E / 1000 / 1000 E.
 • Nagy emelőkapacitású és elektromosan vezérelhető hidraulikus függesztők elöl és hátul.
 • Zárt központú terhelés érzékelős (CCLS) hidraulika rendszer 80 l/perc, opcióban 100 l/perc térfogatárammal.
 • Alacsony súlypont és kompakt méretek: 2,7 m teljes magasság és 4,3 m fordulási sugár.
 • Kiváló látási viszonyok: 360°-os körpanorámás kilátás és akár 12 db LED munkalámpa.
 • Csúcskategóriás ergonómia a Multicontroller kartámasznak köszönhetően.

Páratlan kényelem a munkavégzésben

A STEYR MULTI bizonyította, hogy egy traktor mennyire sokoldalú lehet. Elég erős a nehéz munkavégzéshez, a megterhelő homlokrakodós- vagy a nagy teljesítményű kaszálási munkákhoz, ugyanakkor alacsony súlyponttal és kiváló manőverezőképességgel rendelkezik minden terepen. Mindezt segíti kompakt mérete, az alacsony tető és a nagy hasmagasság, illetve az akár 55°-os kormányzási szög a szűk kanyarokban.

A MULTI kényelmes fülkéjében a különböző kezelőszerveket is úgy tervezték, hogy könnyedén, akár ujjheggyel lehessen irányítani. A karfába integrált Multicontrollert például a gazdákkal közösen fejlesztették ki úgy, hogy a traktor összes funkcióját egyszerűen, egy kézzel lehessen vezérelni. A STEYR MULTI automata és kényelmi funkciói nem csak az ergonómiára és a vezetési élményre vannak pozitív hatással, hanem a területteljesítményt is növelik, mely végső soron költségmegtakarítással jár.

Legyen az Öné az utolsó Multik egyike!

Most van az utolsó alkalom arra, hogy Ön is részese legyen a MULTI sikerszériának és egy igazi MULTIfunkcionális társra leljen a gazdaságában.

Ha a STEYR traktorokat választja, a minőség, a teljesítmény és az innováció mellett dönt. A STEYR kizárólagos hazai forgalmazójától, a MAGTÁR Kft-től készleten lévő traktorok között válogathat kiemelkedő feltételek mellett. Felkeltettük érdeklődését? Keresse cégünk munkatársait további részletekért:

Kövesdi Sándor, kereskedelmi igazgató

Telefon: +36 20 464 1566

Email: kovesdi.sandor@magtarkft.hu

 Pillmann Péter, STEYR termékfelelős

Telefon: +36 20 226 6680

Email: pillmann.peter@magtarkft.hu

Kapcsolat