Lépjen be a STEYR virtuális világába és engedje, hogy Ön elé táruljon a STEYR újdonságok sokasága a YOUNIVERSE digitális kiállításon!

A virtuális kiállítás az újdonságok bemutatásával és különböző előadásokkal nyilvánosan 2021. április 9. és 18. között érhető el angol nyelven.

  • Egyedi élmény az élő kiállítások helyett
  • YOUNIVERSE szórakoztató és egyben informatív virtuális élmény
  • Teljesen interaktív, látványos felület, mely lehetővé teszi, hogy a látogatók kiválasszák a számukra érdekes információkat
  • Legújabb termékfejlesztések a STEYR traktorok világából

 

2021-es év is bizonytalan a STEYR traktorok élő, kiállítási keretek között történő bemutatása szempontjából. Ezért egy egyedi, digitális felületet hozott létre a STEYR YOUNIVERSE  néven, ahol felfedezhetik a legújabb termékújdonságokat, kérdezhetnek és még többet tudhatnak meg a STEYR traktorokról.

A YOUNIVERSE nem csupán egy virtuális kiállítás, hanem az első digitális vásár, amit kifejezetten Ön köré épült, hiszen szórakoztató és egyben informatív is. A STEYR újdonságok a YOUNIVERSE digitális kiálllításon mutatkoznak, ahol részletes információkkal, felhasználói tapasztalatokkal találkozhat, és a chat funkció segítségével kérdezhet is.

Olyan traktorújdonságok járhatók körbe, mint az Absolut CVT és az Impuls CVT. Emellett találkozhat a márkát képviselő szakemberekkel, használva a chat funkciót. A látványos és szórakoztató felület lehetővé teszi a YOUNIVERSE számára, hogy nem csak az általános információkkal találkozik, de többet tudhat meg a mezőgazdasági trendekről, iparági újdonságokról, termékvéleményeket olvashat.

Az online események már nem jelentenek újdonságot, de a virtuális találkozókra és beszélgetésekre vonatkozó lehetőség miatt a YOUNIVERSE egy igazán különleges platform. Szeretettel várjuk Önt a digitális térben, hogy megmutassuk, miért érdemes a STEYR innovatív világát választania mindennapi munkájához.

 

Legyen részese Ön is a STEYR élménynek, a belépéshez kattintson a képre:

steyr-ujdonsagok-digitalis-kiallitason

 

A Magtár Kft. a STEYR traktorok egyetlen hivatalos magyarországi márkakereskedője.

STEYR traktorainkat itt éri el>>>