Riverscreen szűrő –  vízkivétel szennyezett vízből! A Magtár Öntözési Irodának erre is van megoldása!

Lineár, centerpivot és esőztető konzol berendezésekhez ajánljuk Riverscreen szűrő megoldásunkat, mellyel Ön még a szennyezett vízből való vízkivételt is meg tudja oldani.  A Riverscreen egy úszóműves öntisztító forgó dobos szűrőegység, amely lábszelepként funkcionál.  A lemosó fúvókák segítségével biztosítja a szűrőfelület folyamatos tisztítását, így szinte megszüntethető, hogy az öntözőgépbe szennyeződések jussanak. A Riverscreen szűrő technológia ráadásul számos felhasználóbarát funkcióval és előnnyel rendelkezik, így fontos kiegészítője, alapja lehet öntözési rendszerének.

A Riverscreen szűrő előnyei:

  • Már egészen alacsony vízszint esetén is, amely kb. 10cm biztosítani képes az üzemszerű működést
  • Alacsony merülése végett a tavak, folyók homokos altalaj szerkezete sem okoz problémát a működésében így a hosszú élettartam garantált
  • Hígtrágya medencébe is telepíthető
  • Vízszint változást folyamatosan követi
  • Tisztításához nem szükséges emberi beavatkozás, folyamatosan tisztítja magát
  • Könnyen telepíthető

riverscreen-vizkivetel-szennyezett-vizbol-megoldas-2

 

Hasznos társ, ha a feladat szennyezett vízből való vízkivétel

A Riverscreen szűrőegységet lineárok, centerpivot és konzolos esőztető berendezések esetén ajánljuk. Felhasználási lehetősége sokrétű, az alacsony vízmélység esetén is biztos üzem miatt hasznos munkatárssá teszi szennyezett vízből való vízkivételnél.

Tűzi horganyzott vagy rozsdamentes kivitelben érhető el a szűrő. D50-es szívó oldali átmérettől egészen D200-as szerelvény méretig társítható.

Vízszállító teljesítménye nagy függ a kiviteltől, de elmondható, hogy 6 liter/sec és 252liter/sec tartományban érhető el. A Riverscreen szűrőberendezés a felépítéstől függően lehet csatornás telepítésű, hígtrágyalé tározó telepítésű, víztározós telepítésű és folyami telepítésű is.

 

Öntözéstechnológia, ahogy mi képzeljük

Bármilyen rendszer üzembeállítását illetve korszerűsítését tűzzük ki célul – legyen az öntözőberendezés vagy hígtrágya technológia – elengedhetetlenül fontos az alapos, körültekintő tervezés. Csak így lehet biztosítani, hogy a végül megvásárolt technikával megbízható, hatékony munkát tudjunk végezni.

A Magtár Kft. öntözési üzletága ezért nem kizárólag a gépbeszerzésben áll partnerei rendelkezésére, hanem komplex szolgáltatási csomag keretén belül segít megtalálni a választ a felmerülő kérdésekre.

A Riverscreen szűrőtechnológia is egy olyan megoldás, mellyel szeretnénk öntözőberendezését az adott lehetőségek legjobb kihasználása mellett hatékonnyá és az Ön számára legjobban használhatóvá tenni.

Kérjük forduljon hozzánk bizalommal szennyezett vízből való vízkivétel és minden egyéb öntözéssel kapcsolatos kérdése, igénye esetén!

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére:

Magtár Öntözési Iroda kapcsolat

Magtár Kft. kapcsolat