ALBACH aprítógép

EURÓPÁBAN A LEGNAGYOBB

EURÓPA LEGNAGYOBB, LEGTERMELÉKENYEBB, legalacsonyabb por-tartalmú aprítékot gyártó, a leggazdaságosabban működő ÉKKÖVE az ALBACH DIAMANT 2000 Önre vár – óránként akár 4 kamion aprítékkal!

Ez a hatalmas méretű, innovatív technológiát alkalmazó nagy teljesítményű aprítógép kifejezetten a legmagasabb igények kielégítésére fejlesztették: a legjobb vágási minőséggel, terepjáró képességgel és tartóssággal nyűgöz le bennünket. Állandó összkerékhajtás, a két főtengelyen független hidromechanikus meghajtással, melynek segítségével még a meredek emelkedők vagy a durva terepviszonyok is könnyedén leküzdhetők.

Az aprítógép lehetővé teszi a 15 mm-től 60 mm-ig terjedő apríték előállítását. A kések cserélhetők, melyek így alkalmazkodnak a különböző nyersanyagokhoz, és minden esetben a lehető legjobb eredményt biztosítják. A dízelmeghajtás és az energiahatékonyság további olyan tényezők, amelyek a legújabb rotorgeneráció mellett szólnak.

Az eszköz minden szükséges adapterrel rendelkezik: a faanyag mozgatására szolgáló kiváló EPSILON daruval, illetve az apríték célbajuttatásához szükséges kifúvótoronnyal is. Szinte nincs olyan helyzet, amikor a faaprító megbízhatósága megkérdőjelezhető lenne. Ennek gazdaságos és biztonságos működtetése az alkalmazott elektronikus vezérlőrendszernek köszönhető, ami összehangolja a gép valamennyi részegységét.

Az Albach cég Diamant 2000 típusú gépeihez Volvo vagy MAN hathengeres, turbófeltöltős, 16,1 literes 700-795LE-s motorokat használ. Az önjáró, nagy teljesítményű faaprító erős acél vázzal rendelkezik, amelyhez összkerékhajtású és hidraulikusan működtetett, elöl és hátul is tengelycsonk kormányzású futómű csatlakozik. A gép belső fordulási átmérője 8,5 méter. Két fokozatú powershift sebességváltóval és hidrosztatikus erőátviteli rendszerrel is felszerelt.

Az első és hátsó tengelyek független hidraulikus meghajtása nagy, 650/65R42 méretű gumikerekek segítségével biztosítja a zökkenőmentes haladást nehéz terepen és meredek lejtőkön. A gép legnagyobb haladási sebessége 80 km/h aszfaltúton, ami lehetővé teszi akár az autópályán való közlekedést is.

A mankókerék elöl és hátul egyaránt lengéscsillapítóval vannak ellátva, amik még magas sebesség esetén is maradéktalanul kiküszöbölik a dinamikus belengéseket. A légfékberendezés blokkolásgátló-rendszerrel (ABS) felszerelt, ami tovább növeli a közlekedésbiztonságot.

MAX. HALADÁSI SEBESSÉG

80 km / h

MOTORTELJESÍTMÉNY

700 – 795 LE

BEHORDÓ ASZTAL SZÉLESSÉGE / GARAT MAGASSÁGA

1230 mm / 980 mm

MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY

500 m3 / óra

Kapcsolat

"*" a kötelező mezőket jelöli