KAPSEN vonszoló

KAPSEN VASLÓ

Hidraulikus meghajtású lánctalpas vonszoló Csehországból, 16kN húzóerővel.

A 2007 óta gyártott és folyamatosan továbbfejlesztett Kapsen vonszolókat immár több száz elégedett erdészet használja. Ez a speciális erdészeti gép professzionális felhasználók, erdészek és erdőtulajdonosok igényeinek megfelelően készül Kaplicében. A gép hajtóegysége egy 18 lóerős benzinmotor.

A tömör gumiból készült meghajtó kerekek illetve a körmös heveder lánctalpak stabil, mégis rugalmas és problémamentes talajkapcsolatot biztosítanak a nehéz erdészeti terepen. A csörlő 35m hosszú, 6 mm átmérőjű drótkötéllel rendelkezik. A hátsó, hidraulikusan működtetett billenthető pajzs csörlőzéskor támasztékként működik, vonszoló-üzemben pedig a rakomány súlyának egy részét veszi fel. A Kapsen 18RC rádió-távvezérlője nagyfokú kényelmet és biztonságot nyújt. A gép 2016-ban elnyerte a Silva Regina Vásár nagypresztízsű Grand Prix fődíját.

Reparoservis, a Kapsen vaslovak gyártója – cégtörténet

A REPAROSERVIS spol. s r. o. céget Miroslav Klásek alapította 1995-ben, Prágában. A motivált alkalmazottak kemény munkájának köszönhetően néhány év alatt olyan társasággá nőtte ki magát, amely átfogó szolgáltatásokat kínál Ügyfeleinek az erdészeti gépek értékesítése, szervizelése illetve a gépekkel kapcsolatos képzések terén.

A képviselt gépek mind igazi vezető világmárkák, mint a ROTTNE, az ALBACH, a WÜST, a T-WINCH vagy a WELTE.

A forgalmazott gépeken kívül a Reparoservis s.r.o. több mint 10 éve gyártja a saját fejlesztésű, igen sikeres Kapsen vaslovakat.

A vállalat történelmi mérföldkövei:

1995 – a cég megalapítása

1999 – az első ROTTNE harvester értékesítése

2001 – a REPAROSERVIS LESNÍ TECHNIKA a.s. részvénytársaság megalapítása

2003 – az első – akkor még OXEN márkájú – vasló értékesítése

2004 – megkezdődik az új szervizműhely működtetése Kaplicében

2004 – a REPAROSERVIS Szlovákia külföldi telephelyének beindítása

2007 – elkészül az első KAPSEN vasló

 

Kapcsolat

"*" a kötelező mezőket jelöli