ROTTNE F10E

A SŰRŰ GYÉRÍTÉSEKHEZ IDEÁLIS VÁLASZTÁS

Alacsony talajnyomása, rövidsége és mindössze 2.400 mm-es szélessége, továbbá befelé döntött rakoncái miatt a ROTTNE F10 sűrű gyérítések ideális forwardere. Tágas, egy átlagos személyautó zajszintjénél is csendesebb, akár 10-12 órás műszak során is kényelmes fülkéjéből remek kilátás nyílik nem csupán oldalra, hanem ívelt szélvédője miatt felfelé, illetve kompakt motortere miatt még a jármű előtti zónára is. Az F10 forwarderhez is rendelhető Comfort Line integrált fülke-csillapító rendszer teljes kezelői komfortot biztosít. A ROTTNE D5 vezérlőrendszer egyéni beállítások lehetőségével támogatja a gépkezelő tökéletes munkavégzését.

Az opciós lista már ennél a belépő modellnél is igen tág: tolólap, darumérleg, központi zsírzás, bogie-lift, dönthető daruoszlop, állófűtés…

ÜZEMI TÖMEG

14.500 kg

RAKSÚLY

10.000 kg

MOTORTELJESÍTMÉNY

125 kW / 168 LE

VONÓERŐ

145 kN

A ROTTNE Industri cégről

A svéd Rottne Industri a világ negyedik legnagyobb forwarder- és harveszter-gyártója. A robusztus, hosszú élettartamra tervezett gépek minőségének legjobb mérőszáma a márkahű tulajdonosok egyedülállóan magas aránya.

A cég jelmondata: „First in forest” – azaz: „Erdőben az első”. Hogy miért? Íme a válasz:

A Rottne városban működő gyár éves forgalma mintegy 50 millió Euró. A közel 300 alkalmazott által gyártott gépek 50%-a Svédországban, a másik 50% külföldön kerül értékesítésre.

A ROTTNE gépek építésének alapelve: „Hogyan tehetnénk valami jót még jobbá?” Fókuszban a gépkezelő, akinek még a műszak utolsó percében is jól kell éreznie magát a munkahelyén – azaz a gép kabinjában. És legalább ennyire fontos az is, hogy a karbantartások, szervizek is egyszerűek, kényelmesek, gyorsak és olcsók legyenek.

Kapcsolat

"*" a kötelező mezőket jelöli