ROTTNE F11E

A SŰRŰ GYÉRÍTÉSEKHEZ IDEÁLIS VÁLASZTÁS

A befelé döntött rakoncákkal szerelt 12 tonna raksúlyú F11 gyérítések ideális forwardere. Méretes kerekei és nagy hasmagassága ellenére alacsony súlypontja kiváló stabilitást biztosít. Alacsony önsúlyához képest tágas raktere rönkök vagy nagyobb mennyiségű koronarész szállítására is alkalmas. Tágas, egy átlagos személyautó zajszintjénél is csendesebb, akár 10-12 órás műszak során is kényelmes fülkéjéből remek kilátás nyílik nem csupán oldalra, hanem ívelt szélvédője miatt felfelé, illetve kompakt motortere miatt még a jármű előtti zónára is. Az F11 forwarderhez is rendelhető Comfort Line integrált fülke-csillapító rendszer teljes kezelői komfortot biztosít. A ROTTNE D5 vezérlőrendszer egyéni beállítások lehetőségével támogatja a gépkezelő tökéletes munkavégzését. Az opciós lista már ennél a modellnél is igen tág: tolólap, darumérleg, központi zsírzás, bogie-lift, dönthető daruoszlop, állófűtés…

ÜZEMI TÖMEG

16.200 kg

RAKSÚLY

12.000 kg

MOTORTELJESÍTMÉNY

125 kW / 168 LE

VONÓERŐ

167 kN

A ROTTNE Industri cégről

A svéd Rottne Industri a világ negyedik legnagyobb forwarder- és harveszter-gyártója. A robusztus, hosszú élettartamra tervezett gépek minőségének legjobb mérőszáma a márkahű tulajdonosok egyedülállóan magas aránya.

A cég jelmondata: „First in forest” – azaz: „Erdőben az első”. Hogy miért? Íme a válasz:

A Rottne városban működő gyár éves forgalma mintegy 50 millió Euró. A közel 300 alkalmazott által gyártott gépek 50%-a Svédországban, a másik 50% külföldön kerül értékesítésre.

A ROTTNE gépek építésének alapelve: „Hogyan tehetnénk valami jót még jobbá?” Fókuszban a gépkezelő, akinek még a műszak utolsó percében is jól kell éreznie magát a munkahelyén – azaz a gép kabinjában. És legalább ennyire fontos az is, hogy a karbantartások, szervizek is egyszerűek, kényelmesek, gyorsak és olcsók legyenek.

Kapcsolat

"*" a kötelező mezőket jelöli