ROTTNE F20E

A LEGNAGYOBB VONÓERŐVEL

Csak szuperlatívuszokban! A világ legnagyobb vonóerejével rendelkező forwarder valódi igásló igazán nagy terhekhez és nagy közelítési távolságokhoz.

A Rottne F20 278 lóerős motorja megfelelő erőforrás ahhoz, hogy jellemzően alacsony üzemi motorfordulatszámon üzemeltetve alacsony fogyasztási adatokat produkáljon. Igazán rendkívüli, 27 tonnás vonóereje a legnagyobb kihívások közepette is elegendő a gépóriás gördülékeny haladásához.

Az RK 160 daru 8,5m vagy 10 méteres kinyúlással rendelhető. A védett tömlővezetés nem csak a gémen belüli, hanem a gém vége és a rotátor közötti kritikus szakaszra is vonatkozik, így lényegében kizárt a tömlősérülések miatti leállás.

Tágas, egy átlagos személyautó zajszintjénél is csendesebb, akár 10-12 órás műszak során is kényelmes fülkéjéből remek kilátás nyílik nem csupán oldalra, hanem ívelt szélvédője miatt felfelé is.

Az F20 forwarderhez is rendelhető Comfort Line integrált fülke-csillapító rendszer teljes kezelői komfortot biztosít. A ROTTNE D5 vezérlőrendszer egyéni beállítások lehetőségével támogatja a gépkezelő tökéletes munkavégzését.

Természetesen nem hiányzik az opciós listából a tolólap, a bogie-lift, a darumérleg vagy a diesel-fűtés sem.

ÜZEMI TÖMEG

23.000 kg

RAKSÚLY

20.000 kg

MOTORTELJESÍTMÉNY

207 kW / 278 LE

VONÓERŐ

270 kN

A ROTTNE Industri cégről

A svéd Rottne Industri a világ negyedik legnagyobb forwarder- és harveszter-gyártója. A robusztus, hosszú élettartamra tervezett gépek minőségének legjobb mérőszáma a márkahű tulajdonosok egyedülállóan magas aránya.

A cég jelmondata: „First in forest” – azaz: „Erdőben az első”. Hogy miért? Íme a válasz:

A Rottne városban működő gyár éves forgalma mintegy 50 millió Euró. A közel 300 alkalmazott által gyártott gépek 50%-a Svédországban, a másik 50% külföldön kerül értékesítésre.

A ROTTNE gépek építésének alapelve: „Hogyan tehetnénk valami jót még jobbá?” Fókuszban a gépkezelő, akinek még a műszak utolsó percében is jól kell éreznie magát a munkahelyén – azaz a gép kabinjában. És legalább ennyire fontos az is, hogy a karbantartások, szervizek is egyszerűek, kényelmesek, gyorsak és olcsók legyenek.

Kapcsolat

"*" a kötelező mezőket jelöli