ROTTNE H11D

SOKRÉTŰ HARVESTER

A Rottne H11 egy rendkívül sokrétűen alkalmazható harvester. 6- illetve 8-kerekes verziói a különböző gyérítésektől a közepes méretű véghasználatokig kiválóan alkalmazhatók. Emelhető kerekeivel (Bogie-lift) és dönthető daruoszlopával kiválóan alkalmazkodik a terephez. Az 5 különböző harveszter-fej egyike biztos alkalmas a megcélzott állományokhoz. A 220 lóerős JohnDeere motor igen gazdaságos, de bőséges erőforrást biztosít mind a döntéshez mind pedig a haladáshoz.

A gép átlátható, könnyen kezelhető szoftvere a legösszetettebb választéktervet is egyszerűen kezeli. Tágas, egy átlagos személyautó zajszintjénél is csendesebb, akár 10-12 órás műszak során is kényelmes fülkéjéből minden irányban remek kilátás nyílik. Modern, gyors, paralelgémes, akár 11,3 méter kinyúlású darujához a hazai állományokba elsősorban a LogMax5000D harveszter fejet ajánljuk. A maximális döntési átmérő 600mm (keménylombban ~500mm), így rendkívül széles spektrumon hatékonyan és gazdaságosan alkalmazható.

A Comfort Line integrált fülke-csillapító rendszer illetve a  ± 90º-kal manuálisan elfordítható vagy a daru mozgását automatikusan követő kabin teljes kezelői komfortot biztosít.

ÜZEMI TÖMEG

17.400 kg (6WD)
18.900 kg (8WD)

MOTOR TELJESÍTMÉNY

164 kW / 220 LE

HIDRAULIKA RENDSZER MAX. SZÁLLÍTÁSA

357 l/perc

VONÓERŐ

167 kN

A ROTTNE Industri cégről

A svéd Rottne Industri a világ negyedik legnagyobb forwarder- és harveszter-gyártója. A robusztus, hosszú élettartamra tervezett gépek minőségének legjobb mérőszáma a márkahű tulajdonosok egyedülállóan magas aránya.

A cég jelmondata: „First in forest” – azaz: „Erdőben az első”. Hogy miért? Íme a válasz:

A Rottne városban működő gyár éves forgalma mintegy 50 millió Euró. A közel 300 alkalmazott által gyártott gépek 50%-a Svédországban, a másik 50% külföldön kerül értékesítésre.

A ROTTNE gépek építésének alapelve: „Hogyan tehetnénk valami jót még jobbá?” Fókuszban a gépkezelő, akinek még a műszak utolsó percében is jól kell éreznie magát a munkahelyén – azaz a gép kabinjában. És legalább ennyire fontos az is, hogy a karbantartások, szervizek is egyszerűek, kényelmesek, gyorsak és olcsók legyenek.

Kapcsolat

"*" a kötelező mezőket jelöli