ROTTNE H21D

A LEGERŐSEBB HARVESTER

A Rottne H21 a világ legerősebb és legtermelékenyebb gumikerekes harvestere. Amikor csak a legjobb kerülhet szóba. A terepviszonyok és a talajnyomással szemben támasztott elvárások döntik el, hogy a 6- vagy a 8-kerekes változat-e az ideális. Emelhető kerekeivel (Bogie-lift) és dönthető daruoszlopával kiválóan alkalmazkodik a terephez. A 4 rendelkezésre álló harveszter-fejből könnyen kiválasztható az adott állományhoz legmegfelelőbb. A 305 lóerős JohnDeere motor utolérhetetlen tempót és termelékenységet garantál. A gép átlátható, könnyen kezelhető szoftvere a legösszetettebb választéktervet is egyszerűen kezeli. Tágas, egy átlagos személyautó zajszintjénél is csendesebb, akár 10-12 órás műszak során is kényelmes fülkéjéből minden irányban remek kilátás nyílik.

Modern, gyors, paralelgémes, 11 méter kinyúlású darujához a hazai állományokba elsősorban a LogMax7000C harveszter fejet ajánljuk. A maximális döntési átmérő 750mm (keménylombban ~600mm), így rendkívül széles spektrumon hatékonyan és gazdaságosan alkalmazható. A Comfort Line integrált fülke-csillapító rendszer illetve a  ± 90º-kal manuálisan elfordítható vagy a daru mozgását automatikusan követő kabin teljes kezelői komfortot biztosít.

ÜZEMI TÖMEG

24.200 kg (6WD)
26.700 kg (8WD)

MOTOR TELJESÍTMÉNY

227 kW / 305 LE

HIDRAULIKA RENDSZER MAX. SZÁLLÍTÁSA

357 l/perc

VONÓERŐ

230 kN

A ROTTNE Industri cégről

A svéd Rottne Industri a világ negyedik legnagyobb forwarder- és harveszter-gyártója. A robusztus, hosszú élettartamra tervezett gépek minőségének legjobb mérőszáma a márkahű tulajdonosok egyedülállóan magas aránya.

A cég jelmondata: „First in forest” – azaz: „Erdőben az első”. Hogy miért? Íme a válasz:

A Rottne városban működő gyár éves forgalma mintegy 50 millió Euró. A közel 300 alkalmazott által gyártott gépek 50%-a Svédországban, a másik 50% külföldön kerül értékesítésre.

A ROTTNE gépek építésének alapelve: „Hogyan tehetnénk valami jót még jobbá?” Fókuszban a gépkezelő, akinek még a műszak utolsó percében is jól kell éreznie magát a munkahelyén – azaz a gép kabinjában. És legalább ennyire fontos az is, hogy a karbantartások, szervizek is egyszerűek, kényelmesek, gyorsak és olcsók legyenek.

Kapcsolat

"*" a kötelező mezőket jelöli