MALWA 560C Kombi

ÚJ TREND AZ ERDÉSZETBEN

MALWA: hatékony, kompakt erdészeti gépek a modern, gazdaságos, a legkisebb környezeti kihatású erdőgazdálkodáshoz. Gépeink képesek a fák közötti szűk helyeken is manőverezni. A koronaszintet megbontó széles pásztára nincs szükség többé. Tősérülések? Az is a múlté.

  • 2,8 literes Euro 5/Stage-V CATERPILLAR motor, AdBlue nélkül
  • Vezérlés: a legmodernebb IQAN-modulokkal
  • Nagy méretű érintőképernyő
  • A diagnosztika távoli elérése immár a standard felszereltség része
  • Az üzemelési információk már az Ön okostelefonján is elérhetők
  • Erős, védetten elhelyezett fényszórók
  • A legkiválóbb paralelgémes daru: MOVI P50

Alacsony önsúly, kis fordulósugár, minimális talajnyomás.

A MALWA 560.4C harveszter és forwarder egyben! Az átállás (átszerelés) mindössze szűk negyedórát vesz igénybe. A LogMax 2000T fejjel szerelt harveszter ideális maximum 40-42cm-es fenyvesek döntéséhez (keménylombban 30-35 cm-ig), mindenütt, ahol előnyös a kompakt, keskeny kialakítás. A harveszter saját tömege 5.700 kg. Szélessége mindössze 1.94 m (500mm-es gumikkal). Magassága 2.85 m. Az új, 2,8 literes CAT-motor – ráadásul AdBlue nélkül – megfelel az Euro 5/Stage-V normának.

Az óriási tapasztalatokkal rendelkező Cranab gyár pontosan tudja, hogy kell jó darut gyártani. A 6,1 méteres gémkinyúlású FC45 daru geometriája optimális akár forwarder-üzemben a rakoncán történő átrakodáshoz, törzsek közötti manőverezéshez, vagy harveszter üzemben a vízszintes mozgásokhoz.

ÜZEMI TÖMEG

5.700 kg

MOTOR TELJESÍTMÉNY

55 kW / 75 LE

MAXIMÁLIS ÁTMÉRŐ

41 cm

RAKSÚLY

5.500 kg

CÉGTÖRTÉNET

A MALWA otthona

A MALWA termékeit Svédországban fejlesztik és építik. A gyár Skene városában található, 30 percre Göteborgtól. Itt, az erdő közepén építi a MALWA megbízható és technikailag fejlett gépeit a modern, alacsony környezeti hatású erdőgazdálkodás számára. A MALWA immár a kompakt géposztály meghatározó gyártója.

Minden alapvető rész és alkatrész, mint például a motor (CATERPILLAR), a vezérlőrendszer (PARKER IQAN), a sebességváltó (BOSH-REXROTH), a daruk (CRANAB/MOVI/KESLA) és a harveszter-fej (LogMAX) nemzetközileg elismert, vezető márkák termékei, amik a magas minőség és a kiváló teljesítmény garanciái. Az alapvető gondolat: 2 méternél keskenyebb, gyérítésre specializált gépeket építeni. A minimális méret segítségével a maximális mobilitás elérése – azaz a hagyományos (széles) pászták nélküli termelés megvalósítása.

A MALWA célja: fában gazdag, viharálló állományok nevelése, a legkisebb környezeti beavatkozással.

Új korszak az erdőben

A hagyományos, 3-4 méter széles pászták elhagyásával, egy 1.940mm keskeny MALWA alkalmazásával hektáronként akár 100-200 egészséges, kiváló növekedési perspektívával bíró egyedet lehet megmenteni. Ez vágásérett korban akár 100 – 300 köbméter értékes nyersanyagot, azaz hektáronként több milliós nagyságrendű többlethozamot eredményez.

Egy keskeny és könnyű MALWA egyet jelent a kevesebb tősérüléssel, kisebb talajnyomással, alacsony fogyasztással, kisebb szerviz- és fenntartási kölstéggel.

A MALWA-filozófia helyességét igazolja vissza a termékek iránt megnyilvánuló és évente közel megduplázódó kereslet.

Kapcsolat

"*" a kötelező mezőket jelöli