MALWA 560F Forwarder

ÚJ TREND AZ ERDÉSZETBEN

MALWA: hatékony, kompakt erdészeti gépek a modern, gazdaságos, a legkisebb környezeti kihatású erdőgazdálkodáshoz. Gépeink képesek a fák közötti szűk helyeken is manőverezni. A koronaszintet megbontó széles pásztára nincs szükség többé. Tősérülések? Az is a múlté.

  • 2,8 literes Euro 5/Stage-V CATERPILLAR motor, AdBlue nélkül
  • Vezérlés: a legmodernebb IQAN-modulokkal
  • Nagy méretű érintőképernyő
  • A diagnosztika távoli elérése immár a standard felszereltség része
  • Az üzemelési információk már az Ön okostelefonján is elérhetők
  • Erős, védetten elhelyezett fényszórók
  • A legkiválóbb Forwarder-daru: CRANAB FC45

Alacsony önsúly, kis fordulósugár, minimális talajnyomás.

Az 5.500 kg raksúly 9 tonnára növelhető pótkocsi csatlakoztatásával. Az alacsony talajnyomás tovább csökkenthető track alkalmazásával.

A hidro-mechanikus hajtáslánc és a fordulékony szerkezet egyedülálló képességekkel ruházza fel a forwardert, ami rendkívül nehéz terepen, teljes rakománnyal is jól működik.

Az óriási tapasztalatokkal rendelkező Cranab gyár pontosan tudja, hogy kell jó darut gyártani. A 6,1 vagy 8,2 méteres (dupla teleszkópos) FC45 akár 1 tonna feletti rönköket is üzemszerűen kezel.

ÜZEMI TÖMEG

5.700 kg

MOTOR TELJESÍTMÉNY

55 kW / 75 LE

RAKSÚLY

5.500 kg

DARU KINYÚLÁS

6,1 / 8,2 méter

CÉGTÖRTÉNET

A MALWA otthona

A MALWA termékeit Svédországban fejlesztik és építik. A gyár Skene városában található, 30 percre Göteborgtól. Itt, az erdő közepén építi a MALWA megbízható és technikailag fejlett gépeit a modern, alacsony környezeti hatású erdőgazdálkodás számára. A MALWA immár a kompakt géposztály meghatározó gyártója.

Minden alapvető rész és alkatrész, mint például a motor (CATERPILLAR), a vezérlőrendszer (PARKER IQAN), a sebességváltó (BOSH-REXROTH), a daruk (CRANAB/MOVI/KESLA) és a harveszter-fej (LogMAX) nemzetközileg elismert, vezető márkák termékei, amik a magas minőség és a kiváló teljesítmény garanciái. Az alapvető gondolat: 2 méternél keskenyebb, gyérítésre specializált gépeket építeni. A minimális méret segítségével a maximális mobilitás elérése – azaz a hagyományos (széles) pászták nélküli termelés megvalósítása.

A MALWA célja: fában gazdag, viharálló állományok nevelése, a legkisebb környezeti beavatkozással.

Új korszak az erdőben

A hagyományos, 3-4 méter széles pászták elhagyásával, egy 1.940mm keskeny MALWA alkalmazásával hektáronként akár 100-200 egészséges, kiváló növekedési perspektívával bíró egyedet lehet megmenteni. Ez vágásérett korban akár 100 – 300 köbméter értékes nyersanyagot, azaz hektáronként több milliós nagyságrendű többlethozamot eredményez.

Egy keskeny és könnyű MALWA egyet jelent a kevesebb tősérüléssel, kisebb talajnyomással, alacsony fogyasztással, kisebb szerviz- és fenntartási kölstéggel.

A MALWA-filozófia helyességét igazolja vissza a termékek iránt megnyilvánuló és évente közel megduplázódó kereslet.

Kapcsolat

"*" a kötelező mezőket jelöli